Go Back
+ servings
Antal: 4 Portioner

Bønnepasta med kyllingebryst

Her får du en lækkert pastaret, der gør sig godt til hverdag såvel som fest. Retten er lige til at gå til og alle kan være med børn som voksne. 
Forfatter: Lene Barner Dyg
Ret: Hovedret
Keyword: Aftensmad, Familiemad, Glutenfri, Grønkål, Hverdagsmad, Kylling, Laktosefri, Sund
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Kyllingebryst
  • 200 gram Bønnepasta
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 stk. Løg
  • 200 gram Champignon
  • 2 deciliter Hønsefond eller bouillonvand
  • 2 deciliter Fløde laktosefri
  • 200 gram Grønkål hakket
  • Salt og peber
  • Chili til tilsmagning
  • Gurkemeje til tilsmagning

Sådan gør du

  • Kog din bønnepasta i 2 minutter mindre, end hvad posens anvisning siger. Den koger videre i retten. 
  • Rengør og hak løg og hvidløg, og steg det i olie på en stor pande. 
  • Rengør og skær champignons i kvarte, og steg med dem på panden. Tag af panden og sæt til side. 
  • Skær kyllingen ud i mundrette stykker, og steg det godt af på panden. Tilsæt løg og champignonger.
  • Krydr med salt og peber, chili og gurkemeje. 
  • Tilsæt din fond - bouillon kan også bruges her. Lad det koge i et par minutter. 
  • Held vandet fra pastaen og tilføj den til retten i panden. 
  • Gør grønkålen klar og tilsæt den til retten.
  • Held fløden i, vend det hele rundt og smag til endnu engang.