
Opskrift på Æggewraps med laks, spinat og flødeostcreme
Skal der laks på menuen til nytår…? Så kunne de her skønne wraps været et godt bud.
På tallerkenen er simple æggewraps med fyld af laks, frisk spinat og en cremet flødeostcreme fyldt med krydderurter. Ret simple elementer, der tilsammen går op i en højere enhed, der både smager skønt og ser godt ud. Wrapsene er serveret på en bund af frisk blandet salat vendt i lidt vinaigrette.
Wrapsene serveres kolde og kan derfor med fordel laves et par timer i forvejen – så der ingen stress, når maden skal på bordet. Det tar ikke meget mere end 10 minutter at trylle et par wraps frem; nemt, hurtigt og lækkert.
Skønne som forret, men kunne også bruges som en lækker frokost eller som en del af et buffetbord på et hvilket som helst andet tidspunkt på året

Æggewraps med laks, spinat og flødeostcreme
Ingredienser
Wraps
- 3 stk. æg
- 25 gram Parmesan revet
- Salt og Peber
Fyld
- 2 håndfuld Frisk spinat
- 125 gram Røget laks eller gravad
Flødeostcreme
- 2 spsk Flødeost naturel
- 1 spsk Mayonnaise
- 1 håndfuld Krydderurter hakkede, fx persille, dild, basilikum
- Salt og Peber
Desuden
- 75 gram Salat frisk og blandet
Vinaigrette
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk Æblecidereddike el. citronsaft
- 1/2 spsk Honning flydende
- 1 tsk Dijon sennep
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Pisk ingredienserne til wraps sammen og put halvdelen på en varm pande med lidt smør. Steg 2-3 min på hver side, til wrappen er fin og gylden. Gentag med den sidste halvdel af æggeblandingen, så du har 2 færdige wraps.
- Rør ingredienserne til flødeostcremen sammen og smør på wrapsene. Fordel spinat og laks på dem og rul stramt sammen.
- Rør ingredienserne til vinaigretten sammen og vend i salatmixet. Anret salaten på to tallerkner og placer wrapsene oven på – skåret i skiver eller hvordan du nu synes. Servér med overskydende vinaigrette on the side.