Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stenbiderrogn med pocheret æg

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

11. februar 2019
Serveret på ristet rugbrød med Sauce Hollaindaise og grillet hjertesalat

Opskrift på stenbiderrogn med pocheret æg

Jeg elsker stenbiderrogn. De er velsmagende og kan bruges på så mange måder. De kan bruges i en salat, forret eller sågar som en hovedret.

Rogn spiller godt sammen med æg og når man kombinerer æg, rogn med Sauce Hollandaise og ristet rugbrød – så kan man nærmest høre englene synge.


Antal: 2 personer

Stenbiderrogn med pocheret æg

Serveret på ristet rugbrød med Sauce Hollaindaise og grillet hjertesalat
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 13 minutter

Ingredienser

  • 2 skiver Rugbrød
  • Smør Til ristning af rugbrød
  • 100 gram Stenbiderrogn Renset og saltet
  • 0.5 stk. Rødløg Finthakket
  • 2 stk. Æg
  • Hollandaisesauce Din yndlings færdiglavet
  • 1 tsk. Sennep Grov
  • Purløg Efter smag

Sådan gør du

  • Rist rugbrødet i smør på panden.
  • Porchér to æg.
  • Halver hjertesalaten i to og gril dem på panden, med stok på, i smør et par minutter.
  • Når de har fået lidt farve tages de af panden.
  • Pisk din yndlings hollandaise og tilsæt en tsk. grov sennep.
  • Smag evt. stenbiderrognen til med ekstra salt!
  • Fin hak rødløg og purløg.
  • Anret med rugbrød, hjertesalat og stenbiderrogn.
  • Hæld hollandaise hen over retten og pynt med rødløg og purløg.