Opskrift på stenbiderrogn med pocheret æg
Jeg elsker stenbiderrogn. De er velsmagende og kan bruges på så mange måder. De kan bruges i en salat, forret eller sågar som en hovedret.
Rogn spiller godt sammen med æg og når man kombinerer æg, rogn med Sauce Hollandaise og ristet rugbrød – så kan man nærmest høre englene synge.
Stenbiderrogn med pocheret æg
Ingredienser
- 2 skiver Rugbrød
- Smør Til ristning af rugbrød
- 100 gram Stenbiderrogn Renset og saltet
- 0.5 stk. Rødløg Finthakket
- 2 stk. Æg
- Hollandaisesauce Din yndlings færdiglavet
- 1 tsk. Sennep Grov
- Purløg Efter smag
Sådan gør du
- Rist rugbrødet i smør på panden.
- Porchér to æg.
- Halver hjertesalaten i to og gril dem på panden, med stok på, i smør et par minutter.
- Når de har fået lidt farve tages de af panden.
- Pisk din yndlings hollandaise og tilsæt en tsk. grov sennep.
- Smag evt. stenbiderrognen til med ekstra salt!
- Fin hak rødløg og purløg.
- Anret med rugbrød, hjertesalat og stenbiderrogn.
- Hæld hollandaise hen over retten og pynt med rødløg og purløg.