Opskrift på salat med fersken og rejer
HOLYMOLY DET LÆKKERT, FERSKENSALAT MED GRILLEDE MARINEDE REJER.
Den perfekte sommerlige ret, der er dejlig let når det er varmt.
Er du til rejer?
Så denne lækre og lette sommerspise helt sikkert noget for dig i denne varme.

Antal: personer
Salat med fersken og rejer
Ingredienser
- 1 pakke Spinat
- 2 pakke Rucola
- 10 stk. Asparges skåret i 2 cm tykke stykker
- 2 stk. Ferskner skåret i tynde både
- Feta cremet og smuldret - cirka 1 håndfuld
Grillede rejer
- 600 gram Tiger rejer Vannamei
- 8 clove Hvidløg fintrevet
- 3 tsk. Dijonsennep
- Flagesalt
- 2 deciliter Olivenolie
Sådan gør du
Grillede marinerede rejer
- Bland marinaden til de grillede rejer i en skål, Fjern halerne fra rejerne, og kom dem op i marinaden, vend dem godt rundt deri. Lad rejerne være i marinaden i cirka 1 time. Steg rejerne på grillen i en pande, sammen med marinaden i cirka 5-10 minutter.
Salat
- Kom rucola og spinat i et fad, Fordel aspargesen og fersken hen over og smuldre fetaen på toppen. Hæld rejerne igennem en sigte, så marinaden kommer over i en skål. Hæld lidt af den resterende væde fra rejerne over salaten og top med rejerne.