
Opskrift på quesadillas med laks, spinat og hytteost
Quesadillas; nem, hurtig og lækker morgenmad, frokost eller aftensmad – ja lige hvad du synes…
Det er egentlig “bare” tortillas med fyld imellem og så stegt på panden – helt simpelt, men det smager skønt! Og er genialt når maden skal klares i en hurtig vending…
Denne her udgave er med spinat, stegt laks og hytteost. Sprøde udenpå og fyldt med cremet lækkerhed og smag indeni
Jeg har serveret det med en lynhurtig grov guacamole og det bedste? Det hele er klar på bare 20 min.

Quesadillas med laks, spinat og hytteost
Ingredienser
Quesadillas
- 4 stk. Tortillas
- 2 håndfuld Frisk spinat
- 200 gram Laksefilet
- 100 gram Hytteost
- 2 håndfuld Revet ost
Grov, lynhurtig guacamole
- 2 stk. Avocado
- 1 tsk. Citronsaft
- 1/2 spsk. Creme Fraiche
- Salt og Peber
Sådan gør du
Quesadillas
- Start med at stege laksen på en pande, krydr med salt, peber og lidt citronsaft.
- Tag laksen af panden og læg i stedet en tortilla på. Fordel 1 håndfuld spinat, halvdelen af laksen og halvdelen af hytteosten på tortillaen. Drys også 1 håndfuld revet ost på også og læg så en tortilla mere ovenpå så det nærmest blir en “tortilla-sandwich”.
- Steg quesadillaen 2-3 min på hver side, så den blir gylden og sprød.Tag den af panden og lav en omgang mere med den anden halvdel af ingredienserne.
Guacamole
- Mos avocadoerne og rør sammen med øvrige ingredienser.
- Server dine quesadillas med guacamole