Opskrift på pizzamuffins med skinke, pepperoni og spinat
Pizzamuffins: Herlige små hapsere til madpakken, mellemmåltiderne eller udflugten…
Dem her er med skinke, pepperoni og spinat, på toppen er tomat og revet ost…
Men faktisk kan du putte lige det i, som du synes, så de er altså også ret så fikse til at få tømt ud i køleskabet…
De her bløde, luftige muffins er virkelig nemme at lave, ingen hævetid eller besvær og klar på en halv time fra start til slut
De kan selvfølgelig fryses og tages op efter behov – lun dem lige 5-7 minutter og de er som nybagte – super super fint supplement til ungernes rugbrødsmadder.
![](https://gastrofun.dk/wp-content/uploads/2021/09/Pizzamuffins-med-skinke-pepperoni-og-spinat-3-5-500x500.jpg)
Pizzamuffins med skinke, pepperoni og spinat
Ingredienser
- 1 stk. Æg
- 1.5 deciliter Mælk
- 1 deciliter Yoghurt naturel eller lignende
- 1 spsk. Olie smagsneutral
- 1 tsk. Salt
- 2 tsk. Oregano tørret
- 1 tsk. Bagepulver
- 75 gram Skinkestrimler
- 50 gram Pepperoni
- Frisk spinat 1 håndfuld, skyllet
- 50 gram Rugmel
- 200 gram Hvedemel
- 1 deciliter tomatsauce eller ketchup eller lignende
- Revet ost 1 håndfuld
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader, almindelig ovn. Put æg, mælk, olie, salt, oregano og bagepulver i en skål og pisk sammen. Hak skinke, pepperoni og spinat fint og vend i sammen med de to typer mel. Fordel i muffinsforme, fyld kun 2/3 op. Put 1 tsk. tomatsauce ovenpå hver muffin og top med revet ost. Bag 17-18 minutter til de er gennembagte og osten gylden. Så de klar.