
Opskrift på pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado
En lidt anderledes, men virkelig skøn form for sandwich; en pizzaklapper.
Den er simpelthen lavet af en færdig pizzabund, der skæres i passende stykker, bages og så fyldes med lækre sager.
I den her er der rød pesto, salat, serranoskinke, soltørret tomat, mozzarella og avocado – et yderst lækkert mix med masser af smag
Du kan selvfølgelig sagtens bage bunde til brød selv, men det her går bar lynhurtigt, så det er helt genialt i en hurtig vending. Fidusen med en pizzabrød er at det på én gang er både sprødt og blødt brød – men i tyndt format, så det ikke fylder for meget i sandwichen. Fyldet får lov at komme til sin ret
Jeg synes det lækkert og nemt – og du kan jo fylde med lige hvad du synes.

Pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado
Grej
- 1 Ovn
Ingredienser
- 1 rulle Pizzadej færdig/købe
- 2 spsk. Rød pesto
- 2 håndfuld Salat blandet
- 1 pakke Serranoskinke cirka 80 gram
- 1 stk. Avocado moden, skåret i skiver
- 1/2 stk. Bøfmozzarella kugle, skåret i skiver
- 1/2 deciliter Soltørrede tomater hakket groft
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Rul dejen ud på en bageplade og del del i ønskede antal stykker (minimum 4 stykker til 2 sandwiches. Jeg laver som regel 6-8 stykker af én bund).
- Bag pizzabunden i ovnen efter anvisningerne på pakken.
- Lad bundene køle og smør dem så med pesto og fordel fyldet i sandwichene. Krydr med salt/peber og servér