Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

27. februar 2024
En lidt anderledes, men virkelig skøn form for sandwich; en pizzaklapper .Den er simpelthen lavet af en færdig pizzabund, der skæres i passende stykker, bages og så fyldes med lækre sager.
Pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado

Opskrift på pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado

En lidt anderledes, men virkelig skøn form for sandwich; en pizzaklapper.

Den er simpelthen lavet af en færdig pizzabund, der skæres i passende stykker, bages og så fyldes med lækre sager.

I den her er der rød pesto, salat, serranoskinke, soltørret tomat, mozzarella og avocado – et yderst lækkert mix med masser af smag

Du kan selvfølgelig sagtens bage bunde til brød selv, men det her går bar lynhurtigt, så det er helt genialt i en hurtig vending. Fidusen med en pizzabrød er at det på én gang er både sprødt og blødt brød – men i tyndt format, så det ikke fylder for meget i sandwichen. Fyldet får lov at komme til sin ret

Jeg synes det lækkert og nemt – og du kan jo fylde med lige hvad du synes.


Pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado
Antal: 2 personer

Pizzaklapper med pesto, skinke, mozzarella og avocado

En lidt anderledes, men virkelig skøn form for sandwich; en pizzaklapper .Den er simpelthen lavet af en færdig pizzabund, der skæres i passende stykker, bages og så fyldes med lækre sager.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 15 minutter

Grej

Ingredienser

  • 1 rulle Pizzadej færdig/købe
  • 2 spsk. Rød pesto
  • 2 håndfuld Salat blandet
  • 1 pakke Serranoskinke cirka 80 gram
  • 1 stk. Avocado moden, skåret i skiver
  • 1/2 stk. Bøfmozzarella kugle, skåret i skiver
  • 1/2 deciliter Soltørrede tomater hakket groft
  • Salt og Peber

Sådan gør du

  • Rul dejen ud på en bageplade og del del i ønskede antal stykker (minimum 4 stykker til 2 sandwiches. Jeg laver som regel 6-8 stykker af én bund).
  • Bag pizzabunden i ovnen efter anvisningerne på pakken.
  • Lad bundene køle og smør dem så med pesto og fordel fyldet i sandwichene. Krydr med salt/peber og servér