
Opskrift på langtidsgrillet oksekødsruller med fyld
Oplev den dybe og komplekse smag af Langtidsgrillet oksekødsruller med fyld, en opskrift der langsomt forvandler enkle ingredienser til en udsøgt middag.
Disse ruller kombinerer smørblød oksekød med klassiske fyld som bacon, løg og syltede agurker, alle forstærket af en langsom grillproces. Denne ret er ideel til en weekend, hvor du har tid til at nyde madlavningen og resultatet.

Langtidsgrillet oksekødsruller med fyld
Ingredients
- 800 gram Minutbøf eller kalvefilet i skiver
- 4 spsk. Sennep
- 4 skiver Bacon i tykke skiver
- 1 stk. Løg i ringe
- 4 stk. Syltede agurker i skiver
- 1 tsk. Salt
- ½ tsk. Peber grov
- ½ liter Oksefond
- 1 spsk. Worcestershiresauce
- 2 fed Hvidløg mast
- 4 stk. Laurbærblad
- 2 spsk. Majsstivelse
- 1 deciliter Vand
- 3 deciliter Fløde
- Frisk timian
Instructions
Køkken
- Placer kødet imellem 2 lag film og bank kødet fladt.
- Smør 1 spsk sennep på hver bøf. Læg bacon, løgringe og syltede agurkeskiver ovenpå.
- Rul kødet sammen og bind rullen med en snor, eller brug en tandstik til at lukke med.
- Gør en bradepande klar med oksefond, peber, salt, worcestershire sauce, laurbærblade og maste hvidløg.
- Bland fløde med majsstivelse.
Grill
- Indstil grillen til 100 grader (gasgrillen indirekte varme)
- Læg kødrullerne på grillen og grill dem i ca. 2,5 time.
- Skru op for grillen til 160 grader.
- Sæt fadet på grillen og læg kødrullerne op i væsken. Grill det i 45 min.
- Hæld fløde blandingen over og de friske timiankviste og grill de 15 min. mere.
Anret
- Server med halve kogte kartofler i et fad, drysset med parmesanost og grillet i 15 min.