En dejlig græskarrisotto, som passer perfekt til efteråret. Den blev cremet og virkelig lækker

Opskrift på græskarrisotto
Nu er der snart halloween, og der er for alvor blevet sæson for græskar.. Derfor lavede jeg denne græskarrisotto, som passer perfekt til årstiden 🎃 Den blev cremet og virkelig lækker.

Servings: personer
Græskarrisotto
En dejlig græskarrisotto, som passer perfekt til efteråret. Den blev cremet og virkelig lækker
Ingredients
- 300 gram Risottoris
- 400-500 gram Hokkaidogræskar eller butternut, skrællet og skåret i små tern.
- 2 fed Hvidløg
- 2 stk. Løg hakkede
- 2 spsk. Frisk timian
- 50 gram Smør
- 100 gram Parmesan revet
- 4 deciliter Hvidvin
- 9 deciliter Bouillon jeg brugte kylling bouillon
- 200 gram Bacon i tern
- Salt og Peber
Instructions
- Steg græskar, løg og hvidløg i lidt olie, i en gryde (eller pande med høje kanter).Efter 5-10 minutter tilsættes risottoris. Steg det hele videre i 5 minutter. Hæld hvidvin på, og lad alkoholen fordampe på høj varme. Tilsæt bouillon lidt ad gangen under konstant omrøring (denne proces tager cirka 30 minutter). Tilsæt derefter smør, parmesan og timian. Smag til med salt og peber. Server risottoen med sprød bacon og lidt revet parmesan på toppen. Server risottoen straks.
Følg mig på Instagram her.