Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Fyldte baconviklede kyllingeruller med flødeost, soltørret tomat og mozzarella

HENRIETTE KRISTIANSEN | 19. februar 2023
Dagens menu bestod af fyldte kyllingeruller med bacon serveret med en cremet spidskålssalat. I kyllingerullerne er flødeost med peberfrugt, soltørret tomat, mozzarella og frisk persille.
Fyldte baconviklede kyllingeruller med flødeost, soltørret tomat og mozzarella

Dagens menu bestod af fyldte kyllingeruller med bacon serveret med en cremet spidskålssalat.
I kyllingerullerne er flødeost med peberfrugt, soltørret tomat, mozzarella og frisk persille.

Rullerne er tilberedt i ovnen og resultatet; mør kylling med smovset og smagfuldt fyld – nydeligt suppleret af sprød bacon.

De er nemme at lave de her ruller og passer sig selv det meste af tiden – imens kan du lave en god salat eller andet lækkert tilbehør. Et par gode bud kunne være den her spidskålssalat eller måske de her knuste kartofler.

Jeg har brugt kyllinge inderfilet til rullerne, men du kan også bruge brystfilet, så blir rullerne bare større, men fremgangsmåden er den samme – hold bar lige øje med, om de måske skal have lidt længere tid i ovnen for at blive møre.

Baconen er kalkunbacon, men du kan også bruge almindelig bacon – gør hvad du foretrækker.
Til fyldet kan du bruge lige den flødeost, du synes bedst om eller har på lager.


Fyldte baconviklede kyllingeruller med flødeost, soltørret tomat og mozzarella

Fyldte baconviklede kyllingeruller med flødeost, soltørret tomat og mozzarella

Dagens menu bestod af fyldte kyllingeruller med bacon serveret med en cremet spidskålssalat. I kyllingerullerne er flødeost med peberfrugt, soltørret tomat, mozzarella og frisk persille.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 600 gram Kyllingeinderfilet
  • 200 gram Flødeost valgfri, jeg brugte en med peberfrugt og tomat, men brug hvad du synes
  • 1 deciliter Soltørrede tomater
  • 1 kugle Bøfmozzarella
  • 1 håndfuld Persille hakket
  • 2 pakker Bacon i skiver, både kalkun og gris virker

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader, alm ovn.
  • Bank fileterne flade, fx med kødhammer eller kagerulle. Smør lidt flødeost på hvert stykke kylling. Hak de soltørrede tomater og mozzarellaen fint og fordel på kyllingestykkerne. Drys hakket persille over. Rul kyllingestykkerne sammen om fyldet og vikl bacon om hver rulle – sæt fast med tandstikker.
  • Placer rullerne i et ovnfast fad og tilbered 30 min i ovnen, hvoraf de sidste 10 min er på grill, så baconen bliver sprød.
  • Servér med en god salat eller hvad du synes.

Noter

Fyldte baconviklede kyllingeruller med flødeost, soltørret tomat og mozzarella

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)