
Opskrift på cremet pastaret med laks og spinat
Cremede pastaretter er bare altid et hit! Og når de så endda kan laves på kort tid og er både sunde og velsmagende, ja så bliver det ikke meget bedre.
Denne her er med laks, frisk spinat og ærter – alt sammen kogt ind i en lækker flødesovs og så lige toppet med lidt parmesan. Det lyder da som en ret god kombi, ikke?
Som bonus er den både nem og hurtig at lave!

Cremet pastaret med laks og spinat
Ingredients
- 200 gram Røget laks
- 2 fed Hvidløg
- Salt og Peber lidt
- Dild tørret
- 1 spsk. Olivenolie
- 200 gram Frisk spinat
- 2,5 deciliter Fløde
- 1 spsk. Parmesan revet
- 100 gram Ærter frosne
- 1 pakke Pasta frisk, grøntsagspasta
Instructions
- Del laksen i mindre stykker og knus hvidløgsfedet. Svits begge dele i olien i en gryde sammen med salt, peber og dild efter smag.
- Tilføj spinaten til gryden og lad den stege med, til den falder lidt sammen.
- Tilsæt fløde, revet parmesan og ærter og lad det hele simre, mens pastaen sættes til kogning. Frisk pasta skal bare koge få minutter.
- Dryp pastaen af i en sigte og vend den i gryden. Smag til og server med lidt revet parmesan på toppen.
Notes
