ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Torsk i ovn

METTE | 20. august 2018

En let og lækker opskrift på ovnbagt torsk med grøntsager.

Når tiden er knap, men du gerne vil sætte noget sund mad på bordet, er denne opskrift lige det, du står og mangler!


Antal: 2 Portioner

Torsk i ovn

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Mette
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 stk. Torsk torskeportioner
  • 3 stk. Gulerødder
  • 1 stk. fennikel
  • 1 deciliter Noilly Prat eller tør hvidvin
  • Krydderier salt og peber
  • Kartofler kolde, gerne fra dagen i forvejen
  • Olivenolie

Sådan gør du

  • Læg torsken i et lille ildfast fad. Smør fisken med lidt olivenolie og krydr den med salt og peber.
    Skræl gulerødderne og skær toppen af fenniklen - gem den. Skær gulerødder og fennikel i små tern.
    Krydr med salt og peber og hæld Noilly Prat over ingredienserne i fadet. 
    Bag det hele i ovnen i cirka 20-25 minutter ved 200 grader. 
    Skær de kolde kartofler i skiver og krydr dem med salt og peber. Hæld et skvæt olivenolie over og pynt med fennikeltop.
    Server den ovnbagte torsk med kartoffeltilbehøret. 

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?