x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Thai Chicken Potato Curry

FOODELICIOUSCPH | 29. juni 2020

Lækker thailandsk curry (karryret) med kartofler, kylling og ris.

Retten har masser af varme krydderier og smag.


Thai Chicken Potato Curry

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Foodeliciouscph

Ingredienser

  • 300 gram Kyllingebryst
  • 1.5 deciliter Madlavningsfløde
  • 1 can Kokosmælk den fede del
  • 0.333333 stk. Agurk
  • 1 stk. Rødløg
  • 1 stk. Rød peberfrugt
  • Grønne bønner 1-2 håndfulde
  • Majs 1 lille håndfuld
  • 5 stk. Kartofler almindelig størrelse
  • Koriander 1 lille håndfuld
  • 2 tsk. Paprika
  • 2 tsk. Gurkemeje
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 3 tsk. Salt
  • 1 tsk. Kanel
  • 1 tsk. Fiskesauce
  • 2 tsk. Karrypaste Yellow Curry paste
  • Cashewnødder 1-2 håndfulde
  • Jasminris
  • Olie til stegning

Sådan gør du

  • Først koges kartoflerne, så de er 2/3 færdige.
    På en pande, steges det hakkede løg i olie, indtil det bliver blødt.
    Tilføj derefter krydderierne og karry paste, og rør det hele rundt.
    Derefter tilføjes en fint skåret peberfrugt, samt bønner, koriander og majs.
    Lad det hele stege, indtil de er blevet en smule bløde.
    Dernæst tilføjes kyllingen, som steges 1 minut på hver side (indtil de har fået farve på ydersiden).
    Tilføj derefter madlavningsfløde og kokosmælken. Lad det simre i cirka 7 minutter på middelvarme, hvorefter kartoflerne og cashewnødderne tilsættes, og simre i yderligere 7 minutter (dækket til).
    Anret til slut med frisk agurk og koriander.
    Velbekommen.

Om forfatteren


Foodeliciouscph ejes af en madglad kvinde, som elsker at lave mad, bage og udvikle opskrifter. Derudover er foodeliciouscph et køkken, med opskrifter fra rundt omkring i verdenen!

Følg mig på Instagram her.