Opskrift på thai chicken potato curry
Lækker thailandsk curry (karryret) med kartofler, kylling og ris.
Retten har masser af varme krydderier og smag.

Antal: personer
Thai Chicken Potato Curry
Ingredienser
- 300 gram Kyllingebryst
- 1.5 deciliter Madlavningsfløde
- 1 dåse Kokosmælk den fede del
- 0.333333 stk. Agurk
- 1 stk. Rødløg
- 1 stk. Rød peberfrugt
- Grønne bønner 1-2 håndfulde
- Majs 1 lille håndfuld
- 5 stk. Kartofler almindelig størrelse
- Koriander 1 lille håndfuld
- 2 tsk. Paprika
- 2 tsk. Gurkemeje
- 1 tsk. Spidskommen
- 3 tsk. Salt
- 1 tsk. Kanel
- 1 tsk. Fiskesauce
- 2 tsk. Karrypaste Yellow Curry paste
- Cashewnødder 1-2 håndfulde
- Jasminris
- Olie til stegning
Sådan gør du
- Først koges kartoflerne, så de er 2/3 færdige. På en pande, steges det hakkede løg i olie, indtil det bliver blødt. Tilføj derefter krydderierne og karry paste, og rør det hele rundt. Derefter tilføjes en fint skåret peberfrugt, samt bønner, koriander og majs. Lad det hele stege, indtil de er blevet en smule bløde. Dernæst tilføjes kyllingen, som steges 1 minut på hver side (indtil de har fået farve på ydersiden). Tilføj derefter madlavningsfløde og kokosmælken. Lad det simre i cirka 7 minutter på middelvarme, hvorefter kartoflerne og cashewnødderne tilsættes, og simre i yderligere 7 minutter (dækket til). Anret til slut med frisk agurk og koriander. Velbekommen.