
Opskrift på thai agurkesalat
Thai Agurkesalat – her får du altså mere end bare en “Sidedish”.
Fantastisk lækker og sprød salat. En med friske grøntsager, som kan serveres til GrillSpyd, deller, laks, hvid fisk, steaks… YOU NAME IT
Her serveret med mørbradspyd med Teriyaki marinade.
Virkelig nem at lave og alle smagene passer fantastisk sammen.
Fuld pakket med knas – Salaten du bare må spise til alt og den er alt andet end kedelig.
Dressing kan laves på forhånd og stilles på køl.
Fristet? Så napper du bare opskriften herunder:

Thai agurkesalat
Ingredienser
Thailandsk agurkesalat
- 2 stk. Agurk skåret i tynde skiver
- 0.5 stk. Rødløg halveret i tynde skiver
- 2 håndfulde Peanuts hakket i mindre stykker
- 1 håndfulde Koriander frisk, hakket
- 1 stk. Chili skåret i fine strimler
Asiatisk dressing
- 2 spsk. Sesamolie
- 3 spsk. Limesaft
- 2 spsk. Fiskesauce
- 1 fed Hvidløg knust
- 0.5 tsk. Salt
- 1.5 tsk. Rørsukker
Sådan gør du
Asiatisk agurkesalat
- Bland alle de frisk skåret grøntsager og urter sammen i en stor skål.
- Vend peanuts i til sidst.
Asiatisk dressing
- Mix alle ingredienser til dressingen sammen, smag til og stil på køl i 15 minutter.
- Vend forsigtigt dressingen rundt i din salat og serveres med lækkert tilbehør eller som hovedret.