
Opskrift på sunde snack boller
Her er mit bud på en dejlig, lækker og sund snack. Jeg har lidt af migræne i mange år og har konstateret at en god kost gør en kæmpe forskel i min dagligdag.
Disse snackboller er perfekt til et hurtigt mellemmåltid og de mætter godt.
De er bagt helt uden hjælp af mel eller mælkeprodukter, så de er både laktosefri og glutenfri.
Så gør det heller ikke noget at de kan tilberedes på cirka 30 minutter.

Sunde snack boller
Ingredients
- 100 gram nødder cashewnødder og mandler i denne.
- 150 gram Kerner & Frø. I denne solsikke, græskar, sesam og hørfrø.
- 2 stk. Æg
- 2 spsk. Kokosolie
- 1 knivspids Havsalt
- 20 gram Mørk chokolade Kan udelades
- 1 tsk. Honning
Instructions
- Bland alle ingredienserne godt sammen med en ske i en skål.
- Placer 8 muffinforme i en muffinbageplade og smør dem evt. med en smule olie.
- Fordel massen i formene med en ske.
- Bag blandingen i 17-20 minutter ved 185 grader i ovnen. Placer dem i midten af ovnen. Bum - så har man et lækkert sundt mellemmåltid