
Opskrift på sous vide bbq steak sandwich
En lækker og nem steak sandwich der bestemt er den største steak lover værdig.
Som altid, vil jeg anbefale at bruge en god, eller hjemmelavet, Mayo samt BBQ sauce, derudover vil jeg anbefale at benytte kød af en ordenlig kvalitet.
Jeg har brugt en Flat Iron Steak fra www.steak-out.dk og har iøvrigt også benyttet deres Traeger Sweet & Heat BBQ Sauce.
Jeg har snydt lidt og købt en surdejs baguette ved bageren, men hvis overskuddet og lysten er til det, vil jeg da anbefale at bage det selv.

Sous Vide BBQ Steak Sandwich
Grej
- Stegepande (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
Ingredients
- 1 Rød peberfrugt
- 2 Gule peberfrugter
- 1 Chili Mayonnaise
- 1 BBQ Sauce
- 1 stort Rødløg
- 1 Surdejs baguette
- 1 pakke Mozzarella ost
- 4 stk. Bacon
Instructions
- Giv dit kød salt og peber og vakumpak det. Tænd din Sous Vide på 56 grader, det resultere i en medium rare steak, nøjsomt og præcist tilberedt. Når den er varm ligges kødet i. Skyl dine peberfrugter og rødløg, og lig dem i en skål. Når steaken er ved at være færdig så skal skal peberfrugterne, og rødløget, sauteres - hvorefter osten skal på og smeltes. Baconen skal ligeledes steges af, indtil den er sprød, på en pande sig selv. Baguetten skal lunes fem minutter i ovnen. Når din steak er færdig i Sous Vide, skal den tages op, detefter skal den duppes tør, og herefter skal den have skorpe på en brændende varm støbejerns pande, brændende varm grill, eller eventuelt med en gasbrænder. Herefter skæres steaken i meget tynde skiver, og så er det ellers bare at samle din sandwich! Velbekomme 🙂