x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Skinke flanksteak

Mona | 29. juli 2020

Flanksteak er et lækkert stykke svinekød og helt perfekt til grillen.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk aldrig havde hørt om denne udskæring fra svin, før min slagter anbefalede mig at prøve den. I bund og grund ved jeg, at den er skåret fra skinken, men ikke præcis hvor. Det er selvfølgelig heller ikke så vigtigt.

Jeg puttede den på grillen, mens vejret var til det, og resultatet blev rigtig lækkert, så der skal lyde et tak herfra til min lokale slagter

Skinke flanksteak

Skinke flanksteak

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Flanksteak, Grill, Gris, Sensommer, Svinekød
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 7 minutter
Forfatter: Mona

Ingredienser

  • 500 gram Flanksteak af gris
  • Olie
  • Salt og peber
  • Karry
  • Cayennepeber
  • Paprika

Sådan gør du

    1. Bland olien med krydderierne og pensl kødet med krydderieblandingen
    2. Lad det stå og trække. Jo længere tid det får lov at trække, jo bedre. Jeg lavede min marinade allerede om morgenen, og vi spiste om aftenen, men du kan sagtens nøjes med at gøre det 30 minutter før.
    3. Læg flanksteaken på en grill ved middelhøj varme. Giv den 7 minutter på hver side.
    4. Kødet skal ikke hvile bagefter. Skær flanksteaken ud på tværs af fibrene og server straks.
    Skinke flanksteak
    Skinke flanksteak

Om forfatteren