Go Back

Skinke flanksteak

Flanksteak er et lækkert stykke svinekød og helt perfekt til grillen. Jeg må indrømme, at jeg faktisk aldrig havde hørt om denne udskæring fra svin, før min slagter anbefalede mig at prøve den.
Forfatter: Mona
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Keyword: Aftensmad, Flanksteak, Grill, Gris, Sensommer, Svinekød
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 7 minutter

Ingredienser

  • 500 gram Flanksteak af gris
  • Olie
  • Salt og peber
  • Karry
  • Cayennepeber
  • Paprika

Sådan gør du

  • Bland olien med krydderierne og pensl kødet med krydderiblandingen
  • Lad det stå og trække. Jo længere tid det får lov at trække, jo bedre. Jeg lavede min marinade allerede om morgenen, og vi spiste om aftenen, men du kan sagtens nøjes med at gøre det 30 minutter før.
  • Læg flanksteaken på en grill ved middelhøj varme. Giv den 7 minutter på hver side.
  • Kødet skal ikke hvile bagefter. Skær flanksteaken ud på tværs af fibrene og server straks.