ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pullapart hvidløgsbrød med ost

FOODELICIOUSCPH | 21. januar 2020

Dejligt og lækkert ostebrød i form af et pullapart brød med hvidløg og persille. 

Brødet er perfekt til et buffet, grillmad eller på farten – da man nemt kan trække et stykke af – ligesom f.eks. et møllehjul.


Pullapart hvidløgsbrød med ost

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 50 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 1 brød
Forfatter: Foodeliciouscph

Ingredienser

Dej

  • 25 gram Gær 1/2 pakke
  • 350 gram Mel
  • 50 gram Smør
  • Æg 1-2 stk. - afhængig af størrelsen
  • 1 deciliter Mælk
  • 1 tsk. Salt

Fyld

  • 90 gram Mozzarella
  • 90 gram Cheddar ost
  • Persille hakket
  • 2 clove Hvidløg

Sådan gør du

  • Smelt smør, og bland derefter mælk og gæren i indtil gæren er opløst.
    Derefter tilsættes de resterende ingredienser.
    Lad dejen hæve i en lille times tid ?
    Bland derefter stuetempereret smør, sammen med ost, hvidløg, persille.
    Når dejen har hævet, rulles den ud - og osteblandingen smøres ud på dejen.
    Derefter skæres dejen i firkanter, så de passer med brødformen.
    Når firkanterne er skåret ud, ligges der cirka 4-5 stykker sammen og placeres derefter i formen med de skåret sider opad. 
    Pullapart brød
    Sådan forsættes der, indtil formen er fyldt ud.
    Lad evt. brødet hæve i formen i 20-30 minutter.
    Drys med salt og peber, og pensel med et æg.
    Sæt derefter i ovnen på 175 grader i 20-25 minutter.

Om forfatteren


Foodeliciouscph ejes af en madglad kvinde, som elsker at lave mad, bage og udvikle opskrifter. Derudover er foodeliciouscph et køkken, med opskrifter fra rundt omkring i verdenen!

Følg mig på Instagram her.