Svampede og smagsfulde Pizzaboller. Næsten alle kan lide pizza, især børn. Derfor har jeg givet mig i kast med nogle lækre pizzaboller og resultatet er blevet fremragende.
Opskrift på pizzaboller
Svampede og smagsfulde Pizzaboller.
Næsten alle kan lide pizza, især børn.
Derfor har jeg givet mig i kast med nogle lækre pizzaboller og resultatet er blevet fremragende.
Bollerne holder sig svampet og bliver overhovedet ikke tørre.
Håber I har lyst til at prøve opskriften:
Antal: stk.
Pizzaboller
Svampede og smagsfulde Pizzaboller. Næsten alle kan lide pizza, især børn. Derfor har jeg givet mig i kast med nogle lækre pizzaboller og resultatet er blevet fremragende.
Ingredienser
- 50 gram Gær
- 3 deciliter Vand varm
- 250 gram Pizzasauce
- 175 gram Skinke i strimler
- 150 gram Pepperoni
- 1.5 tsk. Salt
- 0.5 deciliter Olie
- 1 spsk. Oregano
- 1 stk. Peberfrugt
- 2 tsk. Sukker
- 850 gram Hvedemel cirka
Topping
- 150 gram Mozzarella revet
- 1 stk. Æg sammenpisket
Sådan gør du
- Varmt vand og pizzasaucen kommes i en rørskål. Gæren smuldres i, rør rundt indtil gæren er opløst.
- Pepperonien skæres ud i mindre stykker, det samme gøres ved peberfrugten.
- Olie, sukker, salt, oregano, peberfrugt, skinke og pepperoni kommes i.
- Mel kommes i lidt ad gangen, hvorefter dejen æltes i cirka 5 til 10 minutter til den slipper kanten.
- Dejen sættes til hævning i 1 time, et lunt sted.
- Hæld dejen ud på et bord og form det til runde boller (cirka 16), hvorefter de lægges på en bageplade.
- Lad nu bollerne hæve cirka 30 minutter.
- Bollerne pensles med et sammenpisket æg, hvorefter der kommes lidt mozzarella på toppen.
- Bages i midten af ovnen på 175 grader varmluft i cirka 15 til 20 minutter.