Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pizzaboller

madsglunde

Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer

30. november 2020
Svampede og smagsfulde Pizzaboller. Næsten alle kan lide pizza, især børn. Derfor har jeg givet mig i kast med nogle lækre pizzaboller og resultatet er blevet fremragende.

Opskrift på pizzaboller

Svampede og smagsfulde Pizzaboller.

Næsten alle kan lide pizza, især børn.

Derfor har jeg givet mig i kast med nogle lækre pizzaboller og resultatet er blevet fremragende.

Bollerne holder sig svampet og bliver overhovedet ikke tørre.

Håber I har lyst til at prøve opskriften:


Antal: 16 stk.

Pizzaboller

Svampede og smagsfulde Pizzaboller. Næsten alle kan lide pizza, især børn. Derfor har jeg givet mig i kast med nogle lækre pizzaboller og resultatet er blevet fremragende.
Forfatter: madsglunde
Ret: Frokost, Snack
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 2 timer
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 50 gram Gær
  • 3 deciliter Vand varm
  • 250 gram Pizzasauce
  • 175 gram Skinke i strimler
  • 150 gram Pepperoni
  • 1.5 tsk. Salt
  • 0.5 deciliter Olie
  • 1 spsk. Oregano
  • 1 stk. Peberfrugt
  • 2 tsk. Sukker
  • 850 gram Hvedemel cirka

Topping

  • 150 gram Mozzarella revet
  • 1 stk. Æg sammenpisket

Sådan gør du

  • Varmt vand og pizzasaucen kommes i en rørskål. Gæren smuldres i, rør rundt indtil gæren er opløst.
  • Pepperonien skæres ud i mindre stykker, det samme gøres ved peberfrugten.
  • Olie, sukker, salt, oregano, peberfrugt, skinke og pepperoni kommes i.
  • Mel kommes i lidt ad gangen, hvorefter dejen æltes i cirka 5 til 10 minutter til den slipper kanten.
  • Dejen sættes til hævning i 1 time, et lunt sted.
  • Hæld dejen ud på et bord og form det til runde boller (cirka 16), hvorefter de lægges på en bageplade.
  • Lad nu bollerne hæve cirka 30 minutter.
  • Bollerne pensles med et sammenpisket æg, hvorefter der kommes lidt mozzarella på toppen.
  • Bages i midten af ovnen på 175 grader varmluft i cirka 15 til 20 minutter.