Opskrift på pizza med stenbiderrogn og røget laks
Vi nærmer os så småt foråret, og det betyder at stenbiderrognen er kommet.
Så idag tager vi lige en opskrift med netop det…4 små pizzaer med stenbiderrogn og røget laks.

Servings: personer
Pizza med stenbiderrogn og røget laks
Ingredienser
- Pizzadej delt i 4 - vi plejer at købe fra vores lokale pizzamand
- 4 spsk. Creme Fraiche 38 %
- 4 skiver Røget laks
- Stenbiderrogn 1 lille bøtte
- 1 stk. Rødløg finthakket
- Dild
Sådan gør du
- Tænd ovnen på fuld power. Jeg bruger et bagestål (redaktion: kan bl.a. købes her), man kan sagtens undvære det hvis man ikke har et (men det er guld værd). Form pizzaerne og smør cremefraiche på bunden. Bag pizzaerne til de har fået noget farve, men ikke blevet så mørk, som normale pizzaer. Da den mørke skorpe kan komme til at overtage smagen i den sarte pizza. Lad pizzaen køle lidt af og fordel så laks, løg og dild på to af dem, og stenbiderrogn, løg og dild på de andre to. Velbekomme ?