x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Pizza med stenbiderrogn og røget laks

THEIS ASTOW | 29. januar 2020

Vi nærmer os så småt foråret, og det betyder at stenbiderrognen er kommet.

Så idag tager vi lige en opskrift med netop det…4 små pizzaer med stenbiderrogn og røget laks.
 


Pizza med stenbiderrogn og røget laks

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Theis Astow

Ingredienser

  • Pizzadej delt i 4 - vi plejer at købe fra vores lokale pizzamand
  • 4 spsk. Creme Fraiche 38 %
  • 4 loaf Røget laks
  • Stenbiderrogn 1 lille bøtte
  • 1 stk. Rødløg finthakket
  • Dild

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på fuld power.
    Jeg bruger et bagestål (redaktion: kan bl.a. købes her), man kan sagtens undvære det hvis man ikke har et (men det er guld værd).
    Form pizzaerne og smør cremefraiche på bunden.
    Bag pizzaerne til de har fået noget farve, men ikke blevet så mørk, som normale pizzaer.
    Da den mørke skorpe kan komme til at overtage smagen i den sarte pizza.
    Lad pizzaen køle lidt af og fordel så laks, løg og dild på to af dem, og stenbiderrogn, løg og dild på de andre to.
    Velbekomme ?

Om forfatteren


Theis er en glad amatørkok, som bruger så meget tid som muligt i køkkenet. Theis er glad for det enkle køkken, hvor få råvarer bliver omdannet til god mad.

Følg mig på Instagram her.