Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pistaciekage på sifon

gastrofunlogoRedaktion
   
28. december 2019
Lun og svampet pistaciekage på bare 40 sekunder! En genial løsning til uventet besøg eller en pludseligt opstået kagetrang. Se her hvordan.

Opskrift på pistaciekage på sifon

I denne opskrift går to helt fantastiske ting op i en højere enhed: Pistaciekage og mikroovnskage / mug cake.

Pistaciekage, ja det smager jo bare altid afsindigt godt, og mikroovnskage er en genial opfindelse, enten når lysten til kage eller lidt sødt pludselig opstår, eller hvis der skulle komme uventet besøg.

Her er mikroovnskagen lavet med sifon, så den får et lidt mere “elegant” touch end den sædvanlige mug cake.

Pistaciekage på sifon opskrift


Pistaciekage på sifon

Lun og svampet pistaciekage på bare 40 sekunder! En genial løsning til uventet besøg eller en pludseligt opstået kagetrang. Se her hvordan.
Forfatter: Gæsteindlæg
Ret: Bagning
Køkken: Molekylær gastronomi
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 minute

Ingredienser

  • 80 gram Pistacienødder uden skal
  • 125 gram æggehvider
  • 4 stk. Æggeblommer
  • 80 gram Sukker
  • 0.33 deciliter Mel

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en blender og blend det til en ensartet masse.
  • Hæld dejen på en 0,5 liter sifon ladet med én gaspatron.
  • Prik et par huller i bunden af plastikkrusene / papkrusene med en nål.
  • Fyld krusene 1/3 del op med dej.
  • Tilbered én kage ad gangen i mikroovnen i 40 sekunder ved 900 Watt.
  • Servér.