
Opskrift på pistaciekage på sifon
I denne opskrift går to helt fantastiske ting op i en højere enhed: Pistaciekage og mikroovnskage / mug cake.
Pistaciekage, ja det smager jo bare altid afsindigt godt, og mikroovnskage er en genial opfindelse, enten når lysten til kage eller lidt sødt pludselig opstår, eller hvis der skulle komme uventet besøg.
Her er mikroovnskagen lavet med sifon, så den får et lidt mere “elegant” touch end den sædvanlige mug cake.
Pistaciekage på sifon opskrift

Pistaciekage på sifon
Ingredienser
- 80 gram Pistacienødder uden skal
- 125 gram æggehvider
- 4 stk. Æggeblommer
- 80 gram Sukker
- 0.33 deciliter Mel
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en blender og blend det til en ensartet masse.
- Hæld dejen på en 0,5 liter sifon ladet med én gaspatron.
- Prik et par huller i bunden af plastikkrusene / papkrusene med en nål.
- Fyld krusene 1/3 del op med dej.
- Tilbered én kage ad gangen i mikroovnen i 40 sekunder ved 900 Watt.
- Servér.