Opskrift på ovnbagt selleri med rucola
Super lækker bagt selleri på bund af rucola.
I går fik vi denne lækre salat til aftensmad.
Den smager super godt! Rucola og selleri er bare et perfekt match.
Jeg piftede min salat op med ristede hasselnødder og lækker senneps/honning dressing – så bliver det bare ikke bedre.
Antal: personer
Ovnbagt selleri med rucola
Ingredienser
- 1 stk. Knoldselleri
- 2 spsk. Olie
- 1 tsk. Spidskommen
- 2 stk. Rosmarinkviste
- 125 gram Rucola
Dressing
- 2 tsk. Dijonsennep
- 2 spsk. Honning
- 0.5 stk. Citron kun saften
- 3 spsk. Citronolie
Topping
- 50 gram Hasselnødder ristes i ovnen i 10 minutter på 180 grader
Sådan gør du
- 1. Skræl sellerien og skær den i passende størrelser. Vend det sammen med krydderierne, olie salt og peber. Bag den i ovnen på 225 grader i 25-30 minutter. 2. Lad den afkøle lidt før du anretter salaten. 3. Når du skal lave dressingen blander du blot alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber