
Opskrift på nem og lækker pulled chicken burger
Pulled Pork Burgeren er kendt, men her har vi en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken Burger.
Konceptet er det samme; En lækker burgerbolle sammen med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.

Nem og lækker Pulled Chicken Burger
Ingredienser
- 4 stk. Kyllingebryst
- 2 spsk. Brun farin
- 1 tsk. Løgpulver
- 1 tsk. Hvidløgspulver
- 1 tsk. Cayennepeber
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Peber
- 4 stk. Boller Burgerboller
Sådan gør du
Pulled Chicken
- Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.
- Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.
- Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.
- Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.
Servering
- Server det i en burgerbolle med coleslaw og barbecue sovs.