Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Nem og lækker Pulled Chicken Burger

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

18. juni 2018
Pulled Pork Burgeren er kendt, men her har vi en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken Burger. Konceptet er det samme; En lækker burgerbolle sammen med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.

Opskrift på nem og lækker pulled chicken burger

Pulled Pork Burgeren er kendt, men her har vi en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken Burger.

Konceptet er det samme; En lækker burgerbolle sammen med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.



Antal: 4 personer

Nem og lækker Pulled Chicken Burger

Pulled Pork Burgeren er kendt, men her har vi en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken Burger. Konceptet er det samme; En lækker burgerbolle sammen med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 3 timer

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst
  • 2 spsk. Brun farin
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber
  • 4 stk. Boller Burgerboller

Sådan gør du

Pulled Chicken

  • Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.
  • Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.
  • Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.
  • Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.

Servering

  • Server det i en burgerbolle med coleslaw og barbecue sovs.