x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Nem og lækker Pulled Chicken Burger

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 18. juni 2018

Pulled Pork Burgeren er kendt, men her har vi en lignende opskrift, dog lavet med kylling: Pulled Chicken Burger.

Konceptet er det samme; En lækker burgerbolle sammen med en dry rub/krydderiblanding og langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.


Se en teaser til vores video hvor vi laver burgerbollen her:

I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.



Nem og lækker Pulled Chicken Burger

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 3 timer
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst
  • 2 spsk. Brun farin
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Peber
  • 4 stk. Boller Burgerboller

Sådan gør du

Pulled Chicken

  • Bland din dry rub/krydderiblanding sammen og hæld den i et ildfast fad.
    Læg kyllingebrysterne op i samme fad og masser det godt ind i kyllingebrystfileterne.
    Beklæd fadet med staniol og tilbered det ved 125 grader varmluft i 3 timer.
    Kødet kan nu trækkes fra hinanden med to gafler.
    Pulled Chicken
     

Servering

  • Server det i en burgerbolle med coleslaw og barbecue sovs.
    Pulled Chicken Burger

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.