ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mexicansk Lasagne i fad (grill)

Pia KromannPia Kromann
  

Mit univers afspejler min kærlighed til udekøkkenet og ekspertise, især i at grille alt fra kød, grøntsager, hele retter, til kage og brød.

12. april 2024
Prøv vores Grillet Mexicansk Lasagne for en unik middagsoplevelse. Denne opskrift kombinerer tortillas med traditionelt lasagnefyld og mexicanske krydderier, alt sammen gratineret med mozzarella og bagt på grillen. Perfekt til grillfester eller en lækker weekendmiddag!
Mxsicansk Lasagne i fad - grillet

Opskrift på mexicansk lasagne i fad (grill)

Oplev et twist på den klassiske lasagne med vores Grillet Mexicansk Lasagne i fad. Denne opskrift er en fest for smagsløgene, hvor traditionelle lasagneplader er erstattet med tortillas, og fyldet består af krydret oksekød, peberfrugter og salsa.

Denne skønne ret er perfekt til en hyggelig aften på terrassen, hvor den grilles til perfektion og serveres rygende varm med friskrevet mozzarella og jalapeños for ekstra spark.


Mxsicansk Lasagne i fad - grillet
Antal: 4 personer

Mexicansk Lasagne i fad (grill)

Prøv vores Grillet Mexicansk Lasagne for en unik middagsoplevelse. Denne opskrift kombinerer tortillas med traditionelt lasagnefyld og mexicanske krydderier, alt sammen gratineret med mozzarella og bagt på grillen. Perfekt til grillfester eller en lækker weekendmiddag!
Forfatter: Pia Kromann
Ret: Hovedret
Køkken: Mexikansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 43 minutter

Grej

  • Grill Grillgrader: 200° grader
  • Pande eller springform eller gryde

Ingredienser

  • 1 pakke Tortillas pandekager
  • 600 gram Hakket oksekød
  • Olie til stegning & pensling af pande/fad
  • 1 stk. Løg hakket
  • 2 stk. Peberfrugt hakket
  • 2 fed Hvidløg revet
  • 1 pakke Krydderiblanding tacopulver
  • 1 glas Salsa
  • 200 gram Mozzarella revet
  • 1 glas Jalapenos
  • 1 spsk. Krydderurter friske, fx koriander

Sådan gør du

  • Indstil grillen til 200° grader
  • Gør alle ingredienser klar
  • Sæt en gryde på grillen
  • Steg kødet i gryden
  • Tilsæt grøntsager og svits det af
  • Hæld tacopulver på og salsa
  • Lad det simre igennem
  • Pensl panden eller springform med olie
  • Læg en tortilla i bunden af fadet og fordel en passende mængde kødsauce og forsæt til fadet/pande er fyldt.
  • Fordel osten på toppen af fadet
  • Læg jalapenos på toppen og de hakkede krydderurter
  • Bag fadet på grillen i ca. 30 min.

Anret

  • Serveres med en guacamole og salat til