x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Laksetatar med kapers

Anne Mette Autzen | 6. august 2018

Er du til laksetatar og kapers, vil du elske denne opskrift! 

Laksetatar med kapers

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Fisk, Forret, Frokost, Laks, Laksefilet
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 200 gram Laksefilet fersk eller røget
  • 1 spsk. Dild finthakket
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 tsk. Citronskal fintrevet
  • 2 spsk. Kapers finthakkede
  • 1.5 dash Rødløg finthakket
  • 2 tsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Sennep dijonsennep
  • 1 dash Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Citron i skiver eller både, til servering

Sådan gør du

  • Skær laksen i meget små tern.
    Rør laks og alle de øvrige ingredienser sammen i en skål.
    Smag tataren til - sørg især for, at der er nok salt, peber og citronsaft i.
    Server på rugbrød, gerne ristet, og pynt med citron i skiver/både samt ekstra kapers. 
    Laksetatar

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!