Opskrift på laksetatar med kapers
Er du til laksetatar og kapers, vil du elske denne opskrift!
Antal: personer
Laksetatar med kapers
Ingredienser
- 200 gram Laksefilet fersk eller røget
- 1 spsk. Dild finthakket
- 1 spsk. Citronsaft
- 1 tsk. Citronskal fintrevet
- 2 spsk. Kapers finthakkede
- 1.5 knivspids Rødløg finthakket
- 2 tsk. Olivenolie
- 1 tsk. Sennep dijonsennep
- 1 knivspids Sukker
- Salt
- Peber
- Citron i skiver eller både, til servering
Sådan gør du
- Skær laksen i meget små tern. Rør laks og alle de øvrige ingredienser sammen i en skål. Smag tataren til - sørg især for, at der er nok salt, peber og citronsaft i. Server på rugbrød, gerne ristet, og pynt med citron i skiver/både samt ekstra kapers.