x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Laks med champignon sauce

YASMINCOOKSANDBAKES | 1. november 2019

Cremet one-pot laks med fløde-champignon sauce ?

20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris ??
 


Laks med champignon sauce

No ratings yet
Udskriv Pin
Antal: 2 personer
Forfatter: Yasmincooksandbakes

Ingredienser

  • 2 stk. Laksefilet
  • 1 stk. Løg skåret i små tern
  • Champignon i skiver. 1 håndfuld
  • 0.25 liter Piskefløde
  • 1 spsk. Smøreost cream cheese - kan undlades
  • 1 clove Hvidløg eller hvidløgssalt
  • 1 tsk. Muskatnød stødt
  • 1 tsk. Oregano tørret

Sådan gør du

  • Start med at stege laksefileterne på begge sider i 2-3 minutter, eller indtil de er så gennemstegte som du vil have.
    Tag laksen af panden og sautér løg, hvidløg og champignon.
    Tilsæt chili og muskat.
    Hæld fløden over, og 1 spsk cream cheese.
    Krydr med salt, pepper, oregano og chili ??‍?
    Lad det simre i nogle minutter og tilsæt laksen til sidst inden servering.
    Bon appetit ?

Om forfatteren


Yasmin er inspireret af det mellemøstlige og nordafrikanske køkken, da både hende og hendes mand stammer fra de to respektive verdensdele. Hendes madlavning er kendetegnet ved autentiske og “feel-good” opskrifter, med fokus på samværet omkring mad.

Følg min Instagram profil her.