20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris.

Cremet one-pot laks med fløde-champignon sauce?
20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris.

Laks med champignon sauce
20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris.
Udskriv
Pin
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. Laksefilet
- 1 stk. Løg skåret i små tern
- 1 håndfuld Champignon i skiver.
- 0.25 liter Piskefløde
- 1 spsk. Smøreost cream cheese - kan undlades
- 1 fed Hvidløg eller hvidløgssalt
- 1 tsk. Muskatnød stødt
- 1 tsk. Oregano tørret
Sådan gør du
- Start med at stege laksefileterne på begge sider i 2-3 minutter, eller indtil de er så gennemstegte som du vil have.
- Tag laksen af panden og sautér løg, hvidløg og champignon.
- Tilsæt chili og muskat.
- Hæld fløden over, og 1 spsk cream cheese.
- Krydr med salt, pepper, oregano og chili.
- Lad det simre i nogle minutter og tilsæt laksen til sidst inden servering.
- Bon appetit.
Om forfatteren
Yasmin er inspireret af det mellemøstlige og nordafrikanske køkken, da både hende og hendes mand stammer fra de to respektive verdensdele. Hendes madlavning er kendetegnet ved autentiske og “feel-good” opskrifter, med fokus på samværet omkring mad.
Følg min Instagram profil her.