
Opskrift på laks med champignon sauce
Cremet one-pot laks med fløde-champignon sauce?
20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris.

Laks med champignon sauce
Ingredients
- 2 stk. Laksefilet
- 1 stk. Løg skåret i små tern
- 1 håndfuld Champignon i skiver.
- 0.25 liter Piskefløde
- 1 spsk. Smøreost cream cheese - kan undlades
- 1 fed Hvidløg eller hvidløgssalt
- 1 tsk. Muskatnød stødt
- 1 tsk. Oregano tørret
Instructions
- Start med at stege laksefileterne på begge sider i 2-3 minutter, eller indtil de er så gennemstegte som du vil have.
- Tag laksen af panden og sautér løg, hvidløg og champignon.
- Tilsæt chili og muskat.
- Hæld fløden over, og 1 spsk cream cheese.
- Krydr med salt, pepper, oregano og chili.
- Lad det simre i nogle minutter og tilsæt laksen til sidst inden servering.
- Bon appetit.