ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Laks med champignon sauce

YASMINCOOKSANDBAKES | 1. november 2019
20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris.

Cremet one-pot laks med fløde-champignon sauce?

20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris.


Laks med champignon sauce

20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris.
No ratings yet
Udskriv Pin
Antal: 2 personer
Forfatter: Yasmincooksandbakes

Ingredienser

  • 2 stk. Laksefilet
  • 1 stk. Løg skåret i små tern
  • 1 håndfuld Champignon i skiver.
  • 0.25 liter Piskefløde
  • 1 spsk. Smøreost cream cheese - kan undlades
  • 1 fed Hvidløg eller hvidløgssalt
  • 1 tsk. Muskatnød stødt
  • 1 tsk. Oregano tørret

Sådan gør du

  • Start med at stege laksefileterne på begge sider i 2-3 minutter, eller indtil de er så gennemstegte som du vil have.
  • Tag laksen af panden og sautér løg, hvidløg og champignon.
  • Tilsæt chili og muskat.
  • Hæld fløden over, og 1 spsk cream cheese.
  • Krydr med salt, pepper, oregano og chili.
  • Lad det simre i nogle minutter og tilsæt laksen til sidst inden servering.
  • Bon appetit.

Om forfatteren


Yasmin er inspireret af det mellemøstlige og nordafrikanske køkken, da både hende og hendes mand stammer fra de to respektive verdensdele. Hendes madlavning er kendetegnet ved autentiske og “feel-good” opskrifter, med fokus på samværet omkring mad.

Følg min Instagram profil her.