x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kyllingesandwich med karrydressing, avocado og grøn pesto

HENRIETTE KRISTIANSEN | 31. marts 2021

Aftensmaden i dag blev sådan rimelig spontant besluttet på vej hjem fra IKEA.

Vi gad ikke det store, men det sku alligevel være lidt lækkert. Det blev til en kyllingesandwich med hurtigrørt karrydressing, avocado og grøn pesto.

Simpelt, men godt! 

Kyllingen er stegt og krydret og så ellers bare i et godt stykke brød med de andre lækre sager.

Karrydressingen her er virkelig skøn og lige en tand til den spicy side – perfekt til både sandwiches, salater, pitabrød mv.


Kyllingesandwich med karrydressing, avocado og grøn pesto

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 sandwiches
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Sandwich

  • 1 stk. baguette eller flute
  • 200 gram Kyllingebryst
  • Smør til stegningen
  • Salt og peber gerne hvidløgssalt
  • Timian tørret
  • salat 1 håndfuld, grøn
  • 1 stk. Avocado skåret i skiver
  • 2 spsk. Pesto grøn
  • Dressing nedenstående

Karrydressing

  • 1 deciliter Creme Fraiche
  • 1 spsk. Mayonnaise
  • 0.5 stk. Mangochutney
  • 2 tsk. Karry
  • 0.5 tsk. Chili stødt
  • 1 tsk. Sød sennep
  • 0.5 tsk. Honning flydende
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær kyllingen i mindre stykker og svits på en pande i lidt smør.
    Krydr med salt, peber og timian (eller hvad du synes) og steg til det er brunet og gennemstegt.
    Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
    Lun dit brød, smør med dressing og fyld op med salat, kylling, avocado og pesto - servér.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.