
Opskrift på kyllingesandwich med karrydressing, avocado og grøn pesto
Aftensmaden i dag blev sådan rimelig spontant besluttet på vej hjem fra IKEA.
Vi gad ikke det store, men det sku alligevel være lidt lækkert. Det blev til en kyllingesandwich med hurtigrørt karrydressing, avocado og grøn pesto.
Simpelt, men godt!
Kyllingen er stegt og krydret og så ellers bare i et godt stykke brød med de andre lækre sager.
Karrydressingen her er virkelig skøn og lige en tand til den spicy side – perfekt til både sandwiches, salater, pitabrød mv.

Kyllingesandwich med karrydressing, avocado og grøn pesto
Grej
- Ovn (mulighed 1)
- Brødrister (mulighed 2)
Ingredients
Sandwich
- 1 stk. baguette eller flute
- 200 gram Kyllingebryst
- Smør til stegningen
- Salt og Peber gerne hvidløgssalt
- Timian tørret
- 1 håndfuld salat grøn
- 1 stk. Avocado skåret i skiver
- 2 spsk. Pesto grøn
- Dressing nedenstående
Karrydressing
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 1 spsk. Mayonnaise
- 0.5 stk. Mangochutney
- 2 tsk. Karry
- 0.5 tsk. Chili stødt
- 1 tsk. Sød sennep
- 0.5 tsk. Honning flydende
- Salt og Peber
Instructions
- Skær kyllingen i mindre stykker og svits på en pande i lidt smør.
- Krydr med salt, peber og timian (eller hvad du synes) og steg til det er brunet og gennemstegt.
- Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
- Lun dit brød, smør med dressing og fyld op med salat, kylling, avocado og pesto - servér.