ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Jomfruhummer i ovn

Turid12. januar 2021
Opskriften er dejlig simpel og et sikkert hit hver gang. Jomfruhummerhalerne er stegt i ovnen med hvidløg og persille.

Opskrift på jomfruhummer i ovn

Mit bud på dejlige ovnstegte jomfruhummere.

Opskriften er dejlig simpel og et sikkert hit hver gang.

Den kræver kun få ingredienser og kort tilberedningstid, men det gør den bestemt ikke dårligere.

Jomfruhummer i ovn


Antal: 4 personer

Jomfruhummer i ovn

Opskriften er dejlig simpel og et sikkert hit hver gang. Jomfruhummerhalerne er stegt i ovnen med hvidløg og persille.
Forfatter: Turid
Ret: Forret
Køkken: Fransk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 500 gram Jomfruhummerhaler
  • Salt og peber
  • 3 fed Hvidløg
  • 75 gram Smør
  • Bredbladet persille
  • Citron

Sådan gør du

  • Læg dem på en bageplade med maven op og skjoldet nedad.
  • Hak hvidløgene fint (eller brug en hvidløgspresser) og fordel udover hummerne.
  • Skær smør i små tern og fordel over hummerne sammen med salt og peber.
  • Tilbered det i ovnen i 10 minutter ved 200 grader almindelig ovn.
  • Hak persillen groft og drys ud over bagefter.
  • Jeg serverede det sammen med dette gode skive brød, citronsaft og denne hjemmerørte dildmayonnaise.

Noter

Du kan også blande de finthakkede hvidløg sammen med smørret inden du fordeler det.