x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Jomfruhummer i ovn

TURID | 12. januar 2021

Mit bud på dejlige ovnstegte jomfruhummere.

Opskriften er dejlig simpel og et sikkert hit hver gang.

Den kræver kun få ingredienser og kort tilberedningstid, men det gør den bestemt ikke dårligere.

Jomfruhummer i ovn


Jomfruhummer i ovn

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Turid

Ingredienser

  • 500 gram Jomfruhummerhaler
  • 3 fed Hvidløg
  • 75 gram Smør
  • Bredbladet persille
  • Citron

Sådan gør du

  • Læg dem på en bageplade med maven op og skjoldet nedad.
    Hak hvidløgene fint (eller brug en hvidløgspresser) og fordel udover hummerne.
    Skær smør i små tern og fordel over hummerne.
    Tilbered det i ovnen i 10 minutter ved 200 grader almindelig ovn.
    Hak persillen groft og drys ud over bagefter.
    Jeg serverede det sammen med dette gode skive brød, citronsaft og denne hjemmerørte dildmayonnaise.
    Jomfruhummer i ovn

Noter

Du kan også blande de finthakkede hvidløg sammen med smørret inden du fordeler det.

Om forfatteren