x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Hjemmelavet koldskål

madsglunde | 3. juni 2021

Der er bare ikke noget mere sommerligt end koldskål.

Så det tænkte jeg her den anden dag at min kæreste og jeg skulle have det, men da jeg var nede og handle glemte jeg at købe tykmælk.

Man kan godt laver koldskål uden tykmælk, det bliver en lidt tyndere udgave, men smagen af koldskål er der.

Er I mest til koldskål med jordbær eller uden? 

Hjemmelavet koldskål

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Danmark, Dessert, Frokost, Sommer
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

  • 1 deciliter Æggeblommer
  • 75 gram Sukker
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 1 stk. Citron både skallen og saften
  • 1 liter Kærnemælk

Sådan gør du

  • 1. Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes til en luftig æggesnaps.
    2. Herefter rørt kærnemælken, citronskal og citronsaften i.
    3. Husk at smage til med mere sukker eller citronsaft, så det passer til din smagsløg.

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her.