Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet curly fries

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

25. februar 2020
Lækre og sprøde curly fries med salt. Tilføj evt. cayennepeber for et rigtig spicy resultat. Spis dem for sig selv eller servér dem til en god saftig steak.

Opskrift på hjemmelavet curly fries

Til jul fik jeg en veggie twister, men har slet ikke fået den brugt – altså før nu. NU skulle den nemlig afprøves, og derfor kastede jeg mig ud i at lave hjemmelavede curly fries.

Hjemmelavet curly fries

Curly fries er ellers kun noget, vi har fået, når vi har været ude at spise, men de er faktisk ret nemme at lave selv!

Hvis man altså bare har sådan et smart værktøj, som jeg har 😀

Hjemmelavet curly fries

 

Hjemmelavet curly fries opskrift


Antal: 2 personer

Hjemmelavet curly fries

Lækre og sprøde curly fries med salt. Tilføj evt. cayennepeber for et rigtig spicy resultat. Spis dem for sig selv eller servér dem til en god saftig steak.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 6 stk. Kartofler med skræl – gerne store
  • Vand koldt
  • Olie smagsneutral
  • Salt

Sådan gør du

    1. Vask kartoflerne grundigt og kør dem i gennem veggie twisteren.
    2. Skyl dem herefter af 3 omgange i koldt vand, så stivelsen bliver skyllet ud.
    3. Dyp dem tørre på et viskestykke.
    4. Varm olien op til 190 grader celsius og fritér dem i cirka 5 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
    5. Krydr dem til sidst med salt og servér.