ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Hjemmelavet Big Mac

PER ASMUSSEN | 18. oktober 2022
Vores bud på opskriften på McDonalds egen udgave af en Big Mac. Opskriften er lige til og den kan laves med simple ingredienser som du helt sikkert har hjemme i dit eget køkken.
Hjemmelavet Big Mac Burger

Vores bud på opskriften på McDonalds egen udgave af en Big Mac. Opskriften er lige til og den kan laves med simple ingredienser som du helt sikkert har hjemme i dit eget køkken.

Det er selvfølgelig ikke muligt at få den 100 % rigtige udgave ud af dem, især fordi at den er fyldt med tilsætningsstoffer som ikke giver mening i privaten.

De har let og elegant valgt at undlade at dele mængderne i opskriften, så dem har vi fået fra TheKitchn.com.


Hjemmelavet Big Mac Burger
Antal: 1 Big Mac

Hjemmelavet Big Mac

Vores bud på opskriften på McDonalds egen udgave af en Big Mac. Opskriften er lige til og den kan laves med simple ingredienser som du helt sikkert har hjemme i dit eget køkken.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Frokost, Hovedret, Snack
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Big Mac-sauce/dressing

  • 170 gram Mayonnaise almindelig købe-mayonnaise
  • 2 spsk. Pickles Sød pickle relish
  • 1 spsk. Sød sennep
  • 0.5 tsk. Hvidvinseddike
  • 0.5 tsk. Paprika
  • 0.25 tsk. Løgpulver
  • 0.25 tsk. Hvidløgspulver

Big Mac

  • 1.5 stk. Burgerbolle
  • 2 stk. Bøffer af hakket oksekød
  • Salt og peber
  • Løg
  • Pickles
  • salat
  • Cheddar ost

Sådan gør du

Big Mac-sauce/dressing

  • Der er ikke noget magisk eller kompliceret ved den opskrift.
  • Bland blot alle ingredienserne sammen, pisk det med et piskeris og du har din egen Big Mac dressing.

Big Mac Burger

  • Fintsnit løget i mellemsmå stykker.
  • Hak salaten groft.
  • Hvis din pickles/syltede agurker ikke er skåret i tynde skiver, skal du blot gøre det selv.
  • Skær burgerbollerne over og rist dem på indersiden. Du skal bruge 2 underdele og 1 overdel til burgeren.
  • Placer husholdningsfilm på et spækbræt med en udstikker-ring ovenpå. Kom dit hakket oksekød ned i og pres det godt sammen. Gentag processen med den anden del af kødet.
  • Brun dem af på en tør pande ved høj varme, så den får en del stegeskorpe. 
  • Vend kødet og krydr med salt og peber på den stegte side, der nu vender opad.
  • Når burgeren skal samles gøres det på følgende måde:
  • Placer alle tre stykker brød med den ristede flade opad.
  • Kom først big mac dressing, herefter hakkede løg og salat på begge underbollerne.
  • Placer en skive ost på den nederste bolle og herefter en burgerbøf henover.
  • Placer en bøf op midterstykket og løft hele midterstykket op på den nederste bolle.
  • Kom til sidst overbollen på og velbekomme.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.