ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Forret med krebsehaler og dilddressing

madoglivsnyderi

Maria opretter af madoglivsnyderi, jeg elsker mad, vin, bobler og alt der giver livet glæde og magi

7. december 2020

Opskrift på forret med krebsehaler og dilddressing

Krebsehaler er en af de skaldyr jeg virkelig elsker.. det lækkert til forret, i salater i en krebsecocktail.

Krebsehaler kan fint skiftes ud med rejer eller evt. fisk som laks.

Nogen elsker rejecocktail, jeg elsker krebsecocktail!


Antal: 2 personer

Forret med krebsehaler og dilddressing

Forfatter: madoglivsnyderi
Forb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 0.5 pakke Krebsehaler
  • 6 stk. Cherrytomater i små stykker
  • Agurk 1 lille stykke, i små stykker
  • 1 stk. Avocado
  • 1 stk. Mozzarella frisk og smuldret
  • 1 knsp. Flagesalt
  • 1 knsp. Peber
  • 1 stk. Avocado til pynteblomst, kan udelades

Dressing

  • 2 spsk. Creme Fraiche
  • 1 tsk. Citronsaft eller limesaft
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 tsk. Mayonnaise
  • 2 tsk. Dild flydende - eller frisk dild
  • Tabasco Sauce 3 dråber
  • Salt og peber

Sådan gør du

Krebsesalat

  • Kom en halv avocado fordelt ud på hver tallerken i den ene side som en halv bue, herefter kommer du cherrytomater, agurker, krebsehaler på avocadobuen.
    Smuldr lidt mozzarella over samt lidt flagesalt og peber.
    Top evt. med frisk dild
     

Avocadoblomst

  • Den laves på følgende måde: Halver avocadoen og skær den i tynde tynde skiver. Tryk den forsigtig ud til en lang række og rul nu forsigtigt avocadoen sammen til en blomst.
     

Dressing

  • Bland alle ingredienserne i en lille skål, som stilles på tallerkenen, så man selv kan komme den ønskede mængde dressing på.