Opskrift på forret med krebsehaler og dilddressing
Krebsehaler er en af de skaldyr jeg virkelig elsker.. det lækkert til forret, i salater i en krebsecocktail.
Krebsehaler kan fint skiftes ud med rejer eller evt. fisk som laks.
Nogen elsker rejecocktail, jeg elsker krebsecocktail!
Antal: personer
Forret med krebsehaler og dilddressing
Ingredienser
- 0.5 pakke Krebsehaler
- 6 stk. Cherrytomater i små stykker
- Agurk 1 lille stykke, i små stykker
- 1 stk. Avocado
- 1 stk. Mozzarella frisk og smuldret
- 1 knivspids Flagesalt
- 1 knivspids Peber
- 1 stk. Avocado til pynteblomst, kan udelades
Dressing
- 2 spsk. Creme Fraiche
- 1 tsk. Citronsaft eller limesaft
- 1 tsk. Sennep
- 1 tsk. Mayonnaise
- 2 tsk. Dild flydende - eller frisk dild
- Tabasco Sauce 3 dråber
- Salt og Peber
Sådan gør du
Krebsesalat
- Kom en halv avocado fordelt ud på hver tallerken i den ene side som en halv bue, herefter kommer du cherrytomater, agurker, krebsehaler på avocadobuen. Smuldr lidt mozzarella over samt lidt flagesalt og peber. Top evt. med frisk dild
Avocadoblomst
- Den laves på følgende måde: Halver avocadoen og skær den i tynde tynde skiver. Tryk den forsigtig ud til en lang række og rul nu forsigtigt avocadoen sammen til en blomst.
Dressing
- Bland alle ingredienserne i en lille skål, som stilles på tallerkenen, så man selv kan komme den ønskede mængde dressing på.