ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Forårslagkage

MICKICHENG | 26. marts 2024
Oplev den ultimative forårslagkage med luftige marengsbunde og mokkacreme - en perfekt dessert til forårets fejringer. Følg vores nemme opskrift og skab en uimodståelig kage, der vil imponere dine gæster med sin elegance og fantastiske smag.
Forårslagkage

Oplev den ultimative forårslagkage med luftige marengsbunde og mokkacreme – en perfekt dessert til forårets fejringer. Følg vores nemme opskrift og skab en uimodståelig kage, der vil imponere dine gæster med sin elegance og fantastiske smag.


Forårslagkage
Antal: 8 personer

Forårslagkage

Oplev den ultimative forårslagkage med luftige marengsbunde og mokkacreme – en perfekt dessert til forårets fejringer. Følg vores nemme opskrift og skab en uimodståelig kage, der vil imponere dine gæster med sin elegance og fantastiske smag.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: MickiCheng
Ret: Bagning, Dessert, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 1 time 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Grej

Ingredienser

Bunde

  • 5 stk. æggehvider cirka 180 gram
  • 300 gram Sukker gerne bagesukker

Mokkacreme

  • 1 liter Piskefløde
  • 3 spsk. Flormelis
  • 1,5 spsk. Instant kaffe

Pynt

  • Mørk chokolade hakket
  • Ananaskirsebær

Sådan gør du

Bunde

  • Gør en skål helt ren og kom æggehviderne i skålen.
  • Pisk æggehviderne stive og luftige.
  • Først ved lav hastighed og derefter hurtigere og hurtigere.
  • Tilføj sukkeret lidt af gangen og pisk i små 8-10 minutter til du har en sej og blank marengs.
  • Tegn en cirkel på ca. 24 cm på bagepapir og vend papiret om.
  • Sprøjt marengsen ud i tre cirkler på bagepapir med en stjernetylle.
  • Bag i ovn ved 110 grader varmluft i ca. 1 time og 10 minutter.
  • Lad dem køle af.

Mokkacreme

  • Pisk fløde med flormelis og instant kaffe til en fast flødeskum.
  • Kom skum i sprøjtepose med rund tylle.

Samling af kagen

  • Kom en bund på en tallerken.
  • Sprøjt mokkaskummet på bunden og placér en ny bund oven på.
  • Gentag til alle tre bunde er på og top med skum.
  • Pynt med hakket chokolade og ananaskirsebær.
  • Rigtig god fornøjelse med det

Om forfatteren


Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!