
Opskrift på farsbrød med porrer, timian og sprød skinke
Farsbrød – en herlig klassiker! Vi fik det til flødekartoflerne i går og havde lavet en version med porre og timian i farsen og sprød skinke udenpå – det var lækkert.
Det smarte ved farsbrød er, at du kan fylde det med lige hvad du synes og så passer det sig selv i ovnen resten af tiden.
Og nogle gange er det bar godt med sådan lidt mormormad ikke..?
Jeg serverede retten sammen med flødekartofler med jordskokker.

Farsbrød med porrer, timian og sprød skinke
Ingredienser
- 500 gram Hakket svinekød
- 1 fed Hvidløg
- 1 stk. Porre
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Peber
- 1 spsk. Timian tørret
- 1 stk. Æg
- 1 spsk. Hvedemel op til 2 spsk.
- 4 skiver Serranoskinke (reklamelink)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Hak hvidløget og porren fint og rør i farsen sammen med øvrige ingredienser.
- Form et farsbrød og placér det i et ovnfast fad.
- Læg skinke skiverne oven på, så de lige overlapper hinanden lidt og tryk dem ind forneden.
- Tilbered 45 minutter i ovnen og server med f.eks. med kartofler og sovs eller flødekartofler.