Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Beef ragu med pappardelle

Emma Johansen

23 årige vestjysk pige som er bosat i Aarhus, har stor interesse for ærlig madlavning og afprøve nye ting i køknet. @emmanjohansen.food

28. januar 2021

Opskrift på beef ragu med pappardelle

Beef regu med pappardelle.

Det er første gang jeg prøver at lave denne ret, og bestemt ikke sidste gang.

Det var virkelig lækkert og smagte af så meget 


Antal: 4 Portioner

Beef ragu med pappardelle

Forfatter: Emma Johansen
Forb. tid: 45 minutter
Tilb. tid: 4 timer

Ingredienser

  • 1 stk. Oksebov
  • 3 stk. Løg finthakket
  • 3 fed Hvidløg
  • 4 stk. Gulerødder skåret i fine tern
  • 3 deciliter Rødvin
  • 5 deciliter Oksefond jeg brugte 5 oksebouillonterninger
  • 1 spsk. Paprika
  • 1 tsk. Timian
  • 2 spsk. Tomatpure
  • 4 stk. Laurbærblad
  • 50 gram Smør
  • Pasta Pappardelle
  • Parmesan friskrevet

Sådan gør du

  • Start med at skære boven ud i store tern, og brun kødet af på høj varme i en store gryde med olie i.
    Tag kødet af gryden.
    Opvarm halvdelen af smørret og tilsæt løg.
    Når løgene er blevet bløde og klare, tilsættes hvidløg og gulerødderne, som steges i et par minutter.
    Tilsæt nu kødet igen sammen med paprika, timian og tomatpure, røres god rundt.
    Tilsæt rødvin og lad det koge i 5 minutter.
    Tilsæt til sidst oksefond og laurbærblade, også skal det bare stå og hygge sig de næste 3-4 timer, til kødet er så mørt at det kan rives fra hinanden.
    Tilsæt det sidste smør efter kødet er revet fra hinanden, og rør det godt ud i gryden.
    Kog pappardelle pastaen al dente, og rør pastaen i beef raguen.
    Serveres med revet parmesan ost.