Opskrift på alt i ét kartoffelfad med porrer, skinke og bacon
Alt i ét kartoffelfad med porrer, skinke, squash og knasende bacon på toppen…
Nemt og super lækkert!
Alle ingredienser puttes i fadet og så klarer det ellers sig selv i ovnen den næste halve times tid.
Resultatet er en cremet og smagfuld krydsning mellem en gratin og flødekartofler – mums.
Spis som det er, eller servér fx med en frisk grøn salat og et stykke godt brød.
Alt i ét kartoffelfad med porrer, skinke og bacon
Grej
Ingredienser
- 2 stk. Porre skåret i skiver
- 1/2 stk. Squash groftrevet
- 500 gram Kartofler skrællet og skåret i skiver
- 1 pakke Skinkestrimler
- 3 deciliter Mælk
- 2 deciliter Fløde
- 3 stk. Æg
- 1 tsk. Salt
- 1/2 tsk. Peber
- 1 deciliter Parmesan revet
- 1 håndfuld Purløg hakket
- 1 håndfuld Revet ost
- 1 pakke Bacon
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Put porrer, squash, kartofler og skinke i et ovnfast fad.
- Pisk mælk, fløde, æg, parmesan, salt, peber og purløg sammen og hæld i fadet.
- Drys med revet ost og tilbered 30 min i ovnen.
- I mens sprødsteges bacon på en pande.
- Drys bacon på det færdige fad og servér.