Æggekage fungerer godt til alle måltider på dagen; morgenmad, frokost og aftensmad. Herudover er det nemt at lave og som bonus er der godt med protein.
Opskrift på Æggekage med rucola, tomater og feta
Æggekage fungerer godt til alle måltider på dagen; morgenmad, frokost og aftensmad.
Herudover er det nemt at lave og som bonus er der godt med protein.
Jeg har valgt at servere min med protein rugbrød og ketchup, men der er i sandhed mange løsninger på lækkert tilbehør.
Antal: personer
Æggekage med rucola, tomater og feta
Æggekage fungerer godt til alle måltider på dagen; morgenmad, frokost og aftensmad. Herudover er det nemt at lave og som bonus er der godt med protein.
Ingredienser
Æggekage
- 4 stk. Æg
- 1 tsk. Olie
- 50 gram Feta salatost, light version
- 75 gram Cherrytomater
- 15 gram Rucola
- 1 håndfuld Krydderurter purløg, persille, basilikum
- 35 gram Ketchup
- 65 gram Rugbrød proteinbrød
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Æggene piskes sammen og krydres med salt og peber
- En lille pande, sættes på komfuret med olie ved mellemhøj varme
- Æggemassen kommes på til den har sat sig i kanten, den kommes herefter i ovnen i 10 minutter på 200 grader varmluft
- Imens skæres cherrytomaterne i halve og urterne skæres i mindre stykker
- Når æggekagen er færdig, anrettes den med rucola, tomater, urter og feta oven på
- Serveres med rugbrød og ketchup
Noter
Denne portion indeholder:
593 kacl
21% kulhydrat
45% fedt
34% protein
21% kulhydrat
45% fedt
34% protein