ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Æggekage med rucola, tomater og feta

madsglunde

Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer

16. august 2021
Æggekage fungerer godt til alle måltider på dagen; morgenmad, frokost og aftensmad. Herudover er det nemt at lave og som bonus er der godt med protein.

Opskrift på Æggekage med rucola, tomater og feta

Æggekage fungerer godt til alle måltider på dagen; morgenmad, frokost og aftensmad.

Herudover er det nemt at lave og som bonus er der godt med protein.

Jeg har valgt at servere min med protein rugbrød og ketchup, men der er i sandhed mange løsninger på lækkert tilbehør.


Antal: 2 personer

Æggekage med rucola, tomater og feta

Æggekage fungerer godt til alle måltider på dagen; morgenmad, frokost og aftensmad. Herudover er det nemt at lave og som bonus er der godt med protein.
Forfatter: madsglunde
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Æggekage

  • 4 stk. Æg
  • 1 tsk. Olie
  • 50 gram Feta salatost, light version
  • 75 gram Cherrytomater
  • 15 gram Rucola
  • 1 håndfuld Krydderurter purløg, persille, basilikum
  • 35 gram Ketchup
  • 65 gram Rugbrød proteinbrød
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Æggene piskes sammen og krydres med salt og peber
  • En lille pande, sættes på komfuret med olie ved mellemhøj varme
  • Æggemassen kommes på til den har sat sig i kanten, den kommes herefter i ovnen i 10 minutter på 200 grader varmluft
  • Imens skæres cherrytomaterne i halve og urterne skæres i mindre stykker
  • Når æggekagen er færdig, anrettes den med rucola, tomater, urter og feta oven på
  • Serveres med rugbrød og ketchup

Noter

Denne portion indeholder:
593 kacl
21% kulhydrat
45% fedt
34% protein