x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Æggekage med rucola, tomater og feta

MADSGLUNDE | 16. august 2021

Æggekage fungerer godt til alle måltider på dagen; morgenmad, frokost og aftensmad.

Herudover er det nemt at lave og som bonus er der godt med protein.

Jeg har valgt at servere min med protein rugbrød og ketchup, men der er i sandhed mange løsninger på lækkert tilbehør.
 


Æggekage med rucola, tomater og feta

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

Æggekage

  • 4 stk. Æg
  • 1 tsk. Olie
  • 50 gram Feta salatost, light version
  • 75 gram Cherrytomater
  • 15 gram Rucola
  • Krydderurter 1 håndfuld, purløg, persille, basilikum
  • 35 gram Ketchup
  • 65 gram Rugbrød proteinbrød
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • 1. Æggene piskes sammen og krydres med salt og peber
    2. En lille pande, sættes på komfuret med olie ved mellemhøj varme
    3. Æggemassen kommes på til den har sat sig i kanten, den kommes herefter i ovnen i 10 minutter på 200 grader varmluft
    4. Imens skæres cherrytomaterne i halve og urterne skæres i mindre stykker
    5. Når æggekagen er færdig, anrettes den med rucola, tomater, urter og feta oven på
    6. Serveres med rugbrød og ketchup

Noter

Denne portion indeholder:
593 kacl
21% kulhydrat
45% fedt
34% protein

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her.