
Opskrift på wagyu teres major sous vide
WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.
Teres Major har hele tiden været en favorit herhjemme sammen med New York Strip, og som Wagyu udgave er det bare endnu bedre. Er det pengene være? Ja. Det synes jeg. Hvis du elsker Teres Major og vil imponere gæsterne så giv dem et skud. Det er Teres Major men bare endnu mere saftigt og smagfuldt.
Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Teres Major Sous Vide
Grej
- Gasbrænder (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
- Stegepande (Mulighed 3)
Ingredients
- 2 stk. Teres Major Wagyu
- Salt og Peber
Instructions
- Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
- Skær kødet på tværs af kødfibrene og server straks.