
Opskrift på wagyu picanha af culotte sous vide
WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.
Culotte/Picanha. Jeg har prøvet Wagyu A5 Picanha, og det kan det her nu ikke sammenlignes med. Det er i en liga for sig. Men det er stadigvæk meget mere mørt, saftigt og smagfuldt end almindelig Culotte og endda også bedre end USDA Prime Picanha så overall meget tilfreds med det vil jeg sige.
Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Picanha af culotte Sous Vide
Grej
- Gasbrænder (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
- Stegepande (Mulighed 3)
Ingredienser
- 1 stk. Okseculotte Wagyu
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
- Skær kødet på tværs af kødfibrene og server straks.