
WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.
Mørbrad kender de fleste, og de fleste ELSKER det. Jeg er så en af de få der synes mørbrad normalt er ret kedeligt. Det er mørt men det smager ofte ikke af det store. Det er første gang jeg prøvet Wagyu mørbrad, og det smager helt sikkert af mere, end almindelig mørbrad – så jeg er positivt overrasket.
Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu oksemørbrad sous vide
Grej
- Gasbrænder (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
- Stegepande (Mulighed 3)
Ingredienser
- 1 stk. Oksemørbrad Wagyu
- Salt og peber
Sådan gør du
- Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
Om forfatteren
Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide
Følg mig på Instagram her.