Skær din oksemørbrad i bøffer på cirka 5-6 cm tykkelse.
Krydder kødet med salt og peber.
Vakuumpak kødet.
Tilbered kødet i 2 timer.
Tag det op af vandet og pak det ud af vakuumposen.
Tør kødet godt af på begge sider (med et rent viskestykke eller køkkenrulle.
Kødet er færdigtilberedt og klar til at blive spist, men det mangler at blive brunet af.
Kødet her er fuld af lækker fedtmarmorering, så det kræver ikke tilsat smør/ghee/olie for at stege det.
Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side):
GasbrænderFuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side.GrillIgen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side. StøbejernspandeSteg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.