Go Back
+ servings
Servings: 3 personer

Wagyu oksemørbrad sous vide

Lækker Wagyu oksemørbrad tilberedt sous vide.
Author: Sebastian Jespersen
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Keyword: Aftensmad, oksekød, Oksemørbrad, Wagyu
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 timer

Grej

[the_ad id="142757"]

Ingredienser

  • 1 stk. Oksemørbrad Wagyu
  • Salt og Peber
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
  • Skær din oksemørbrad i bøffer på cirka 5-6 cm tykkelse.
  • Krydder kødet med salt og peber.
  • Vakuumpak kødet.
  • Tilbered kødet i 2 timer.
  • Tag det op af vandet og pak det ud af vakuumposen.
  • Tør kødet godt af på begge sider (med et rent viskestykke eller køkkenrulle.
  • Kødet er færdigtilberedt og klar til at blive spist, men det mangler at blive brunet af.
  • Kødet her er fuld af lækker fedtmarmorering, så det kræver ikke tilsat smør/ghee/olie for at stege det.
  • Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side):
  • Gasbrænder
    Fuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Grill
    Igen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Støbejernspande
    Steg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.