
Opskrift på verdens bedste tatar
Kødet, vi brugte til tataren, kommer fra opskriften her og er det “afpuds”, der blev tilbage på benet, da vi skar det øvrige kød ud til bøffer.
Uden at at love for meget, kan vi godt garantere dig, at dette er intet mindre end verdens bedste tatar.
Det utroligt lækre kød kommer fra en ko af racen Sashi AAA, en kvægrace der græsser på store arealer rundt omkring i Europa. Kødet kan på ingen måde sammenlignes med det, du køber i supermarkedet, og selv om det ikke er billigt, må vi på det kraftigste anbefale dig at prøve det mindst én gang i dit liv.
Mængden i opskriften passer til en forret til to personer.

Verdens bedste tatar
Ingredients
- 120 gram kød
- 1 stk. Skalotteløg meget finthakket
- 2 spsk. Kapers hakkede
- Krydderier
- worcestershiresauce efter smag
- 2 stk. Æggeblommer
- Kartoffelchips evt. hjemmelavede
- Syltede rødbeder evt. hjemmelavede
Instructions
- Kødet, vi her har brugt, er "afpuds" fra den oksehøjreb, vi brugte til vores Reverse Sear Steaks. Kødet var fra en ko af racen Sashi AAA, der, uden at overdrive, må betegnes som verdens bedste kød. Derfor har vi, uden at tøve, også valgt at kalde denne tatar for "verdens bedste".
- Skrab kødet fra benet og hak det derefter fint med en kniv.
- Kom kødet i en skål.
- Tilsæt hakket skalotteløg, hakkede kapers og smag til med worcestershiresauce, salt og peber.
- Rist evt. rugbrødet.
- Placer brødet på to tallerkener og anret tataren ovenpå.
- Pynt med kartoffelchips (evt. hjemmelavede, se vores opskrift her) og æggeblomme.
- Skær de syltede rødbeder i tern og pynt retten med dem.
Notes
Annonce: Vi anbefaler MATÉ BRUNELLO DI MONTALCINO En meget elegangt brunello, der giver munden en fuld og komplet oplevelse.
Til verdens bedste Tartar, skal der også drikkes en af verdens bedste rødvine!!! Læs mere om vinen og køb den her