x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Tværreb

| 18. marts 2019

Simpel og lækker opskrift på grillet tværreb fra okse. 

Kødet er marineret i en blanding af øl, citronsaft og honning og serveres med en dejlig bønnesalat.

Vi har opskriften fra Bitz & Holms bog: “Grill revolution“.


Tværreb

Low & slow
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Frokost, Grill, oksekød, Oksetværreb, Salat, simreret
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 timer 50 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Gæsteindlæg

Ingredienser

Tværreb

  • 4 kilogram Oksetværreb Cirka
  • Honning
  • Øl
  • Citronsaft
  • Salt Røget

Bønnesalat

  • 200 gram Bønner Grønne og friske
  • 1 stk. Løg Skåret i både
  • 4 stk. Tomater Gerne i forskellige farver
  • Citronsaft
  • Olie
  • ost F.eks. parmesan
  • Savojkål Blade

Sådan gør du

  • Bland honning, øl, citronsaft og røget salt, og pensl tværrebet med det.
    Kom kødet på grillen i 5-6 timer ved lav varme på en kulgrilll.
    Pensl løbende med marinaden, og vend kødet under-vejs. 
     
    Grill savoykålbladene og bønnerne.
    Vend bønnerne med løg og tomater i en skål, og kom citronsaft, olie og lidt ost over.
    Skær tværrebet ud, læg et stykke på hver tallerken, kom grillede savoykålblade og bønnesalat ved.

Om forfatteren




Vi har opskriften fra forlaget Strandberg Publishing