Simpel og lækker opskrift på grillet tværreb fra okse. Kødet er marineret i en blanding af øl, citronsaft og honning og serveres med en dejlig bønnesalat.

Opskrift på tværreb
Simpel og lækker opskrift på grillet tværreb fra okse.
Kødet er marineret i en blanding af øl, citronsaft og honning og serveres med en dejlig bønnesalat.
Vi har opskriften fra Bitz & Holms bog: “Grill revolution“.

Antal: personer
Tværreb
Simpel og lækker opskrift på grillet tværreb fra okse. Kødet er marineret i en blanding af øl, citronsaft og honning og serveres med en dejlig bønnesalat.
Ingredienser
Tværreb
- 4 kilogram Oksetværreb Cirka
- Honning
- Øl
- Citronsaft
- Salt Røget
Bønnesalat
- 200 gram Bønner Grønne og friske
- 1 stk. Løg Skåret i både
- 4 stk. Tomater Gerne i forskellige farver
- Citronsaft
- Olie
- ost F.eks. parmesan
- Savojkål Blade
Sådan gør du
- Bland honning, øl, citronsaft og røget salt, og pensl tværrebet med det.
- Kom kødet på grillen i 5-6 timer ved lav varme på en kulgrilll.
- Pensl løbende med marinaden, og vend kødet under-vejs.
- Grill savoykålbladene og bønnerne.
- Vend bønnerne med løg og tomater i en skål, og kom citronsaft, olie og lidt ost over.
- Skær tværrebet ud, læg et stykke på hver tallerken, kom grillede savoykålblade og bønnesalat ved.