
Opskrift på toscansk laks
Toscansk laks. den skylder jeg mange, og mange har spurgt efter den, men jeg var lidt dovn til at oversætte den til dansk!
Virkelig lækkert og nemt. En ægte bid af Toscana og Italien.
Vi fik det sammen med små bagte kartofler.
Vi er helt opslugte af denne ret.

Toscansk laks
Ingredienser
- 4 stk. Laksefilet
- Salt og Peber
- Olie til stegning
- 4 fed Hvidløg
- 150 gram Champignon
- 150 gram Cherrytomater halverede
- 70 gram Soltørrede tomater
- Frisk spinat en håndfuld
- 3 deciliter Fløde
- 3 spsk. Parmesan friskrevet
- 1 spsk. Kapers valgfri
Sådan gør du
- Laksen drysses med salt og peber og steges i lidt olie i et par minutter på hver side. Herefter tages den af panden. Champignons, hvidløg, tomater, soltørrede tomater og spinat skæres i stykker. Først steges hvidløg, champignons og begge slags tomater lidt på panden. Så tilsættes spinaten, og det hele simrer, indtil spinaten er faldet sammen. Så hældes fløde og parmesan på, og det hele koger lidt ind. Til sidst lægges laksen tilbage i sovsen og lunes med et par minutter. Hvis man elsker kapers kan man drysse dem over. Serveres med et stykke godt brød.