x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Tortilla Trend (wraps med fyld)

Simone Schou | 13. januar 2021

Bruger du Instagram eller TikTok, så er du nok ikke kommet uden om The Tortilla Trend, der virkelig er gået viralt på det sidste.

Ligesom Dalgona Kaffen var alle steder i foråret, bugner nettet med disse wraps og derfor har jeg besluttet mig at prøve det selv.

I bund og grund er det et food hack der gør det lynhurtigt at lave aftensmad, frokost eller sågar desserter på.

Grundlæggende så deler man sin wrap i 4 områder, hvor man kommer fyld på. I det søde køkken kan det være jordbær, nutella/chokolade, kiks og flødeost, men lad dig ikke begrænse, mulighederne er uendelige.

Min udgave var med resterne fra en bolognese, tomater/peberfrugt/rødløg, revet ost og salsa sauce.

Tortilla Trend (wraps med fyld)

Tortilla Trend (wraps med fyld)

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, Frokost
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 person
Forfatter: Simone Schou

Ingredienser

  • Kødsauce tilberedt bolognese
  • Revet ost
  • Tomater
  • Rød peberfrugt
  • Rødløg
  • Salsa
  • 1 stk. Tortillas

Sådan gør du

  • Du kan bruge en pande eller toaster til retten. Jeg stegte min på panden.
    Tænd for varmen på panden.
    Skær løg, tomat og peberfrugt i mindre stykker.
    Placer din tortilla på køkkenbordet.
    Brug en saks til at klippe den op fra midten og ud.
    Placer det klippede hul nedad mod dig selv.
    Kom fyld i den del der er tættest på dig i højre side.
    Fortsæt med at fylde den anden del i højre side.
    Gentag de to sidste placeringer.
    Fold nu det første lag i højre side op over det andet lag i højre side.
    Fold det herefter til venstre og til sidst henover det sidste lag.
    Nu har du noget der minder om en fin vifte.
    Steg det på panden eller i toasteren. Hvis du bruger en pande, så skal det selvfølgelig vendes.
    Retten er færdig når wrappen er sprød på begge sider og osten er smeltet.
    Velbekomme.
    Tortilla Trend (wraps med fyld)

Om forfatteren