ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tagliata di manzo

ROBIN HILL-GUSTAFSSON | 14. april 2020
Den smukke italienske klassiker - Tagliata di manzo. Smagen af sydens sol! Simpel, let og yderst delikat. Klar på kun 30 minutter.

Tagliata di manzo er en meget smuk og klassisk italiensk ret bestående af en stor bøf, der er skåret i skiver og serveret på et fad med blandt andet rucola.

En simpel men meget lækker ret. Den kan varmt anbefales!

Optimalt set bruger man et stykke kød på 300 – 500 gram. Jeg brugte 2 mindre på ca. 200 gram per styk. Det anbefales, at man steger kødet rimelig rødt, men det er en smagsag.


Tagliata di manzo

Den smukke italienske klassiker - Tagliata di manzo. Smagen af sydens sol! Simpel, let og yderst delikat. Klar på kun 30 minutter.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Robin Hill-Gustafsson

Ingredienser

  • 2 stk. Oksefilet à 200 gr.
  • 100 gram Rucola
  • Salt friskkværnet
  • 0.5 Citron saften herfra
  • 50 gram Parmesan
  • Olivenolie til stegning
  • frisk rosmarin

Sådan gør du

  • Tag kødet ud fra køl 20 minutter i forvejen.
  • Skyl rucolaen og læg den på et fad.
  • Pres frisk citron udover rucolaen.
  • Strø salt og groftrevet parmesan udover.
  • Steg kødet i olivenolie på højeste blus sammen med frisk rosmarin. Jeg gav kødet 2 minutter på hver side.
  • Tag kødet af panden og lad det hvile i cirka 10 minutter.
  • Skær kødet ud skiver på skrå og anret det ovenpå rucolaen. Slut eventuelt af med mere parmesan ovenpå.
  • Servér.

Om forfatteren


Robin kan godt lige Italiensk mad i alle former, kød og ‘slow cook‘.