ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Super cremet champignonsuppe

MADSGLUNDE | 9. november 2020

Denne suppe er virkelig lækker i dette efterårsvejr.

Når trøffelolien møder den varme suppe breder der sig en fantastisk duft af trøfler i rummet.

Jeg syntes suppen er super nem at gå til og det er jo kun et plus når dagene stille og roligt bliver kortere.

Min kæreste er vild med alle svampe og hun har sagt at det vi skal have denne suppe noget oftere.

I får her opskriften, håber I har lyst til at prøve.
Super cremet champignonsuppe


Super cremet champignonsuppe

4.67 fra 3 stemmer
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

Champignonsuppe

  • 2 stk. Løg
  • 3 fed Hvidløg
  • 400 gram Champignon
  • 100 gram Østershatte
  • 10 stk. Timianstilke med snor på
  • 1 deciliter Hvidvin
  • 1 liter Hønsebouillon eller grøntsagsbouillon
  • 250 milliliter Fløde
  • 1 stk. Citron

Topping

  • Østershatte stegte
  • Brødcroutoner
  • Persille hakket
  • Trøffelolie

Sådan gør du

  • Løg og hvidløg hakkes, og svampene skæres ud i mindre stykker.
    Løgene og hvidløgene steges i en gryde.
    Skru lidt op for varmen og kom champignoner i, undgå at røre for meget i gryden da champignonerne vil koge og ikke stege.
    Hvidvin og timian kommes på, herefter kommes hønsebouillon på og der sættes låg på gryden.
    Nu skal det koge i 20 minutter.
    Fløden kommes i og koges med i 5 minutter.
    Timian tages op og suppen blendes.
    Til sidst smages den til med salt, peber ,sukker og citronsaft.
    Super cremet champignonsuppe

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her.