
Opskrift på super cremet champignonsuppe
Denne suppe er virkelig lækker i dette efterårsvejr.
Når trøffelolien møder den varme suppe breder der sig en fantastisk duft af trøfler i rummet.
Jeg syntes suppen er super nem at gå til og det er jo kun et plus når dagene stille og roligt bliver kortere.
Min kæreste er vild med alle svampe og hun har sagt at det vi skal have denne suppe noget oftere.
I får her opskriften, håber I har lyst til at prøve.

Super cremet champignonsuppe
Ingredienser
Champignonsuppe
- 2 stk. Løg
- 3 fed Hvidløg
- 400 gram Champignon
- 100 gram Østershatte
- 10 stk. Timianstilke med snor på
- 1 deciliter Hvidvin
- 1 liter Hønsebouillon eller grøntsagsbouillon
- 250 milliliter Fløde
- 1 stk. Citron
Topping
- Østershatte stegte
- Brødcroutoner
- Persille hakket
- Trøffelolie
Sådan gør du
- Løg og hvidløg hakkes, og svampene skæres ud i mindre stykker. Løgene og hvidløgene steges i en gryde. Skru lidt op for varmen og kom champignoner i, undgå at røre for meget i gryden da champignonerne vil koge og ikke stege. Hvidvin og timian kommes på, herefter kommes hønsebouillon på og der sættes låg på gryden. Nu skal det koge i 20 minutter. Fløden kommes i og koges med i 5 minutter. Timian tages op og suppen blendes. Til sidst smages den til med salt, peber ,sukker og citronsaft.