
Opskrift på sunde Æggemuffins
Herlige små æggemuffins-hapsere:
Lavet af grønt fra køleskabet, feta og æg.. super simpelt, hurtigt og lækkert. Du kan bruge lige det grønt du har. I mine er der broccoli, tomat og peberfrugt – og så lidt feta… på toppen et krydderimix for ekstra smag.. Ville også være lækre med lidt skinke og/eller revet ost.
De er gode til madpakken, til morgentallerkenen eller bare som en lille hapser – og smager glimrende til et stykke ristet brød.
Kan fryses ned og tages op efter behov…

Æggemuffins
Ingredients
- 1/4 stk. Rød peberfrugt
- 6 stk. Cherrytomater
- 1 håndfuld Broccoli
- 2 spsk. Feta
- 6 stk. Æg
- 1 tsk. Groft salt eller krydderimix
Instructions
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær grønt og feta i mindre stykker og fordel i muffinsforme.Det er en god idé at placere papirsforme i en muffinsbageplade, så de holder formen og ægget ikke flyder ud.
- Slå et æg ud i hver muffinform og drys med krydderi.
- Bag 15 min til de er gyldne og ægget fast.