Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stracciatella di bufala

Emma Johansen

23 årige vestjysk pige som er bosat i Aarhus, har stor interesse for ærlig madlavning og afprøve nye ting i køknet. @emmanjohansen.food

28. januar 2021
Stracciatella di bufala er den cremede midte i en burrata, som smager helt fantastisk! Osten laves af frisk mozzarella og fløde, og tager få minutter at lave.

Opskrift på stracciatella di bufala

Stracciatella di bufala er den cremede midte i en burrata, som smager helt fantastisk!

Osten laves af frisk mozzarella og fløde, og tager få minutter at lave.


Antal: 4 personer

Stracciatella di bufala

Stracciatella di bufala er den cremede midte i en burrata, som smager helt fantastisk! Osten laves af frisk mozzarella og fløde, og tager få minutter at lave.
Forfatter: Emma Johansen
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Bøfmozzarella
  • 1.5 deciliter Piskefløde
  • Olivenolie
  • Salt og Peber

Sådan gør du

  • Pluk mozzarellaen i mindre stykker med fingrene i en skål.
  • Hæld fløden hen over mozzarellaen, og rør godt rundt med en gaffel.
  • Stil osten på køl i et par timer, og rør løbende rundt i den.
  • Når osten har suget meget af fløden, er den klar til servering.
  • Hæld et godt skævt oliven olie ud over osten og tilsæt salt og peber. 
  • Osten kan serveres på rigtig mange måder og i adskillige retter, den kan serveres som en del af en forret, sammen med lunt brød til tapasbordet, ovenpå en pastaret, pizza eller salat.