Stracciatella di bufala er den cremede midte i en burrata, som smager helt fantastisk! Osten laves af frisk mozzarella og fløde, og tager få minutter at lave.

Opskrift på stracciatella di bufala
Stracciatella di bufala er den cremede midte i en burrata, som smager helt fantastisk!
Osten laves af frisk mozzarella og fløde, og tager få minutter at lave.

Antal: personer
Stracciatella di bufala
Stracciatella di bufala er den cremede midte i en burrata, som smager helt fantastisk! Osten laves af frisk mozzarella og fløde, og tager få minutter at lave.
Grej
- gaffel
Ingredienser
- 2 stk. Bøfmozzarella
- 1.5 deciliter Piskefløde
- Olivenolie
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Pluk mozzarellaen i mindre stykker med fingrene i en skål.
- Hæld fløden hen over mozzarellaen, og rør godt rundt med en gaffel.
- Stil osten på køl i et par timer, og rør løbende rundt i den.
- Når osten har suget meget af fløden, er den klar til servering.
- Hæld et godt skævt oliven olie ud over osten og tilsæt salt og peber.
- Osten kan serveres på rigtig mange måder og i adskillige retter, den kan serveres som en del af en forret, sammen med lunt brød til tapasbordet, ovenpå en pastaret, pizza eller salat.